„Имот под наем БЕЗ наем“ е мястото, платформата носител на конкретни обяви на тема отдаване на имоти за стопанисване без паричен наем , срещу грижи и поддръжка,
което включва всичко което се договорите със собственика на имота, спазвате неговите условия и изисквания как точно трябва да се поддържа имота и какво точно
включва това.

Ние, „Имот под наем БЕЗ наем“ сме доброволна група българи, желаеща да помогне на всеки, които има имот, които не може да поддържа или търси имот, да намерят своите общи интереси, за да останат селата и градчетата ни по български гостоприемни, красиви и уютни.

im2За тези, които поради липса на време и внимание, не са разбрали основната идея на групата – в България има много изоставени, самотни къщи,които имат нужда от грижи, от страна на тези, които искат да отидат да живеят на село, които искат , но нямат финансова възможност да закупят къща. Групата не е за обяви за търсене на безплатни жилища в оживени райони.

В началото бе фейсбук – https://www.facebook.com/groups/1606318809652167/?fref=nf  , това е групата която си свърза и обедини , в която публикуваме и коментираме идеите и мечтите си.

Ние не сме фирма, не сме НПО и не представляваме по никакъв начин нито собствениците, нито наемателите на имотите. Всеки собственик или наемател преценява сам, с кого и при какви условия да отдаде/ползва имотите публикувани тук.

 

Ние сме просто Онлайн общност за опазване на Българщината.

 

 

Facebook Comments