ЗДРАВЕЙТЕ,
НАИСТИНА ОТ 5 ДНИ ИМАМЕ ЧОВЕК, КОЙТО Е ОТ НАШИЯ РАЙОН И ПОЕ ГРИЖИТЕ.
ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ ЩЕ Е ОК.
ВРЪЗКАТА С НЕГО СТАНА НЕ ПРЕЗ САЙТА. МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ ОБЯВАТА
ХУБАВА ВЕЧЕР
МИЛКАНА

Милкана

12.10.2017

Здравейте приятели!
Искам да ви уведомява за поредното съвпадение в тази група😄.Септември ще се върна в България отново, за да подкрепим с договор споразумението между собственика на имота и мен. Съвпадението е с допълнение от малък общ бизнес с взаимно изгодни условия и за двете страни. Иренка спокойно можеш да изтриеш обявата ми. Обещавам да разкажа подробности след подписването на споразумението 😉
За една седмица в България ми се случиха куп неприятности, но това съвпадение е зрънцето хубаво нещо, което ме крепи да продължа. Голям шок е за човек, като мен свикнал на ред и дисциплина да се сблъска с лъжи, измами, неточност , некоректност, мръсотия, некомпетентност примесена с арогантност и…Но аз продължавам да търся хубавите неща, ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ГИ ИМА 😄
Поздрави и всичко хубаво на всички!

Десислава Георгиева

08.08.2017

Благодарности за хубавия и много полезен сайт. Чрез Вас успях да намеря прекрасен дом. Дано Ви има много дълго време и да продължавате да радвате все повече хора.

Иван Каприев

07.07.2017

Тази обява днес бе успешно реализирана!Поех ангажимент към кандидатите да ги изчакам докато пристигнат в България и подпишем договор!Сърдечно благодаря за прекрасната инициатива и на Ирена. Пожелавам успех на всички търсещи и предлагащи в тази позитивна група!

Бойко Савов

05.07.2017

Нашата къща вече има стопанка – прекрасна жена, която бих се радвала да познавам и без този повод! Благодаря на този чудесен сайт, благодаря на администраторите и всички, които направиха възможно това да се случи! Бъдете здрави, от сърце желая успех на всички!

Елеонора Ризова

03.06.2017

Привет отново,

Ще помоля отново да свалим обявата.
Намерихме хора и благодарим

Iantcho Vassilev

02.06.2017 22:28

 

Благодарим за съдействието на създателите на групата за успешното ни свързване с млади хора – на 30 и на 28 години, които се заеха с работа за следващите пет години!
Toncho Tonev

08 май

 

 Към момента ми предстои сключване на договор пред нотариус с наемател.Благодаря 🙂
Поздрави,
Галя Семова
Галя Семова

09.05.2017

И така, пиша!
Публикацията ми събра стотина харесвания за не повече от 3 дни, мисля (Ирена може би знае по-точно и по-добре). Първият лъч надежда по моето търсене се появи 4-5 дни след публикуването; веднага отидох да огледам и преценя, както и да ме огледат и преценят, все пак си е редно 🙂. Трябваше да изчакам отговора до края на месеца, както, разбира се, стана. Накратко – коректност отвсякъде!

Още веднъж БЛАГОДАРЯ за прекрасната възможност да си намеря местенце (на групата) и за самото местенце (на собственика и хората, чрез които се свързах с него)!

<3 !!!

Dqdq Mec

29 март

 

Здравейте!
Благодаря за помощта , която оказвате на толкова много хора!
Искам да премахна моята обява , защото е реализирана .
Още веднъж благодаря за всичко , което правите!
Нина Вичева

23 март

НАМЕРИХМЕ СИ ХОРА !БЛАГОДАРЯ НА САЙТА И НА ГРУПАТА И НА ВСИЧКИ ХОРА ,КОИТО  СПОДЕЛИХА И РАЗПРОСТРАНИХА ОБЯВАТА НИ!

Цветанка Стоянова

9 март

Ирена, здравей,

позволявам си да говоря на „ти“ понеже се чухме веднъж по телефона чрез Силвия.

искам да те информирам за тази обява, писах им, казаха ми, че са си намерили човек. може би е добре да се свали от сайта . това беше преди 2 месеца все пак..

Даниела Неделчева

5 март

 

На 16 ти февруари в сайта бе пусната обява „Предлагам“ за района на Пазарджик. Публикувах обявата и тук в групата като ви призовах да се активираме и да я публикуваме и в личните си профили, особено тези от вас които са от района на Пазарджик. Много от вас се отзоваха и споделиха публикацията с обявата. И ето само 3 дни след това жената ми писа на емейла на сайта с молба обявата й да бъде свалена от сайтазащото след много обаждания се е спряла на човек, а позвъняванията продължават. Една къща на село ще бъде населена и оживена благодарение на всички вас, които помогнахте, как да не заспя сега с усмивка, кажете ми 🙂 ?! Помолих я да пише в групата, дали ще го направи не знам …

19 февруари

Преди около 6 месеца видях в групата обява за предлагана къща за стопанисване в гр. Годеч. Свързах се със собствениците, харесахме се и вече няколко месеца стопанисвам къщата и двора й.
Мислех, че те ще пишат в групата за съвпадението, но явно не са го направили – та ето, аз го правя 🙂
За прекрасната Ви инициатива – БЛАГОДАРЯ

Мила Матеева

18 февруари

“ Здравейте група. Имам къща на 2 етажа в с.Паталеница на 15 км от Пазарджик. Бих искала да я дам на хора’.,които да се грижат за нея.“
Калинка Стоянова „Къщата вече е дадена. Обявата не е актуална“
Калинка Стоянова

11 февруари в 16:30

Драги приятели! Днес официализирахме наемането без наем на скромния ми имот в едно странджанско селце. Искрено БЛАГОДАРЯ на създателите на групата, защото сега отново мястото, в което израснах ще се съживи!

бойко стоянов

24 февруари в 11:33

Здравейте,
До всички Вие, които предлагате и Вие, които търсите. Много е важно да знаем, че не само трябва да даваме, а и когато получим, то трябва да дадем – благодарност, добро отношение, отговорност и грижи от сърце и душа!!!
Ако всеки, който има желание постъпи по този начин, тази прекрасна идея ще има много бърз резултат!!! Убедена съм, че доброто и позитивно отношение се мултиплицират.
Много дълго се колебаех дали да публикувам информация за къщата, в която живея. Реших да го направя заради всички негативни коментари и забележки по повод тази прекрасна идея!
Като начало искам да изкажа благодарността си че Ви има. Не се отказвайте и не обръщайте внимание онези дребни души, които имат за хоби да развалят деня и живота на всички с негативизъм!!! Нека на всички да е ясно, че когато приемеш имот, той не може само да бъде използван, а трябват и грижи! Струва ми се, че много от нас пропускат тази част и само консумират, което аз лично не мога да приема.
Къщата, в която живея открих чрез Вас и съм Ви изключително благодарна. Благодарна съм и на собственичката й, която ми се довери и се надявам да не разочаровам. Всъщност къщата и имотът са прекрасни. Имаше нужда от поддръжка на градината и основно почистване, което обикновенно всеки прави, когато наеме имот.
Изчистихме и измихме цялата къща – включително измихме таваните и стените. Представям Ви снимки на градината – преди и след, за да добиете представа. Много работа се свърши в градината, главно от семейство роми, поради факта, че аз съм виждала мотика и лопата само на снимка. Това обаче не пречи, когато имам добри намерения и цел. Всички дървета са подрязани и варосани, подготвени за зиматa. Направили сме план какво ще се засади в градината – рози, цъвтящи храсти, ягоди и кога и как ще се копае, за да е наред в двора. Със сигурност ще се засадят цветя и ще се постави люлка за децата на ябълката до оградата. Ще се боядиса външната врата, пейките и каквото е необходимо, и за което дори нямам идея все още! Всички сметки се плащат на време. Имаме сключен договор, за сигурност на собственичката. Направена е застраховка на имота. Сот се плаща редовно. Надявам се да е задълго.

Ева Габриела Виктория Марчева

23 януари в 11:33

Здравейте ,
много благодаря за чудесният сайт http://beznaem.com/ и възможностите които давате!
Аз публикувах една обява със цел да отдадем един наш имот под наем-без наем и УСПЯХМЕ!
Срещнахме се със страхотни хора, създадохме добри познанства и подписахме договор с едно младо семейство с две дечица, които ще живеят дългосрочно в нашият имот.
Не е ли прекрасно!
Сайта е страхотен, има отбрана и сериозна аудитория и горещо го препоръчвам на всеки с подобни нужди!
С най-добри пожелания!
Светослав Иванов

16.01.2017 г.

Светослав Иванов

10 години до скоро, без наем, в моята къща  живя доктора на село Радовец. Сега доктора си  купи къща в селото. Къщата е обзаведена. Има и 1,5 др лозе за бране и ползване. Намерих чрез сайта и други добри и честни хора на които да я дадох, за да я ползват без наем. Да си помагаме българите …..

декември 2016

Георги Калчев

Здравейте, благодарение на сайта и нашата обява (571В) е вече реализирана. От вчера имаме нови наематели – стопани на къщата. Дадохме шанс на едно младо и много симпатично семейство и се надяваме те да ни отвърнат с отговорно и сериозно отношение към мястото, което пази толкова много наши спомени 🙂 Искрено вярвам, че когато има желание да се направи нещо добро нещата се получават! Пожелавам успех и на всички останали участници в групата да открият това, което търсят!

29 септември 2016

Silvia Ioncheva

Обещах да снимам къщата на свекърва ми и я обявя в групата.Отидох в селото да я снимам,но реших да мина през кметството да попитам има ли нуждаещи се.С радост споделям,че вече имам наематели без наем.Добри хора ,пенсионери,живеели в малка къща със синът и снахата,с внуците с радост приеха.И така днес съм щастлива,че помогнах на хора в нужда и спасих -евентуално-от „самонастаняване“ на „бежанци“.Къщата се е смятала за изоставена/от години е необитавана/ ,а са ни нямали координатите.Знам,че ще има противоречиви коментари,но благодарение на публикацията в групата реших два проблема-моя с къщата и на семейството.Успешен ден на всички!

28 септември 2016

Iordanka Ilieva

Здравейте, Преди близо три месеца бях публикувала обява за даване на имот под наем без наем. Искам да ви споделя, че вече открих отговорни и сериозни хора! Честно казано точно така си ги представях… От преди месец сме се договорили, но днес подписахме договора и по тази причина, до този момент не го обявих публично! Вярвам, че дълги години наред ще имаме спокойни и коректни отношения! А на вас, участници в групата, ви пожелавам успех в намирането или отдаването на имот под наем без наем!

26 септември 2016

Yordanka Hristova Veselinova

Здравейте всички от групата.От една седмица вече съм в новия си дом в Банкя.И двамата и сабственика и аз сме благодарни на този сайт и по специално на Ирена.напълно непознати,се доверихме един на друг и никой от не съжалява,че се доверил на другия.Има едно прекрасно разбирателство между нас,спокойствие,и най-важното доверие.Бъдете открити и смели.Опитът е този който ни учи.,а не съмнението.Успех на всички.

18 септември 2016

Neli Stoianova

Здравейте, благодарение на вас срещнахме нашият 7-ми член на дружината,който дойде като доброволец да се впусне в приключението „семейна ферма“. Изключително съм щастлива от запознанството и нямах търпение то да се случи,защото се запознах с един изключително интелигентен човек с мъдър поглед за живота. Не съм писала да свалим обявата, защото така или иначе има място за още някой, ако прояви интерес да погостува. Благодаря и пожелавам усмихнат ден!

18 септември 2016

Hakuna Matata

Здравейте на всички! Пиша Ви, за да Ви кажа, че ИМАМЕ СЪВПАДЕНИЕ. 🙂 Успяхме да намерим дом за Желко – бездомния мъж от подлеза. Благодаря на всички, които се свързаха с Нас, с предложения за помощ. Много благодарим на Irena Nencheva, за страхотната инициатива на нейния сайт. Чрез Вашия сайт, успяхме да помогнем на още един човек в нужда. Благодарим и на хората, които предоставят Дом за Желко. Разбрахме и усетихме, че все още има добри хора, готови да попадат ръка. Има надежда за България!

18 септември 2016

Ив Георгиева

Поздрав от Берлин!Благодаря най-сърде4но на Ирена за тази прекрасна идея,както и на неиния колектив за това,4е много от нас реализират тук ме4тите си.От в4ера ве4ер в моята къща се нанесе мило семейсто и днес ве4е кипи усилена работа.Сигурна съм,4е това са то4ните хора и им пожелавам здраве и да се 4увстват приятно в новия си дом.А на вас от“ Под наем без наем“ пожелавам също така здраве и удовлетворение от тази хубава мисия
С уважение:П.Павлова

06 септември 2016

Malinka Kalinka

Здравейте,… само преди по-малко от месец постнах обява, че си търся дом в района на село Бутан, община Козлодуй. Искам да споделя, че вече имам такъв в китното село Гложене и да изкажа огромна благодарност на всички, които ми помогнаха с предложения и съвети и най-вече на човека в чийто дом ще живея, за доверието което получих, без дори да сме се срещали. Няма да споменавам името му, защото не знам дали е съгласен. Чувствам се страхотно и вече мога да съсредоточа мислите си и енергията си върху преподаването и работата ми с децата от района. Още веднъж благодаря на всички и на сайта „Имоти под наем, без наем“ и успех на другите, като мен с връщането към живот на селата в България. 🙂

05 септември 2016

Yanko Morunov

На мен ми допадна,обявата за къщата в Банкя,След 2 срещи със собственика си стиснахме ръцете днес.И двете страни се чустваме щастливи и доволни.Благодарим ти Ирена.Доверието ни е взаимно.Хора, не се страхувайте да се доверявате.Чуството на удовлетворение е просто невероятно.Успех на всички ,които предлагат и търсят.
05 септември 2016

Neli Stoianova

Здравейте. Искам споделя една хубава новина. Росен Пирински вече е у дома. Той помоли да предам на Силвия Велкова много благодарности за подкрепа, казва че много е доволен и се чувства вдъхновен. Той още няма Интернет, но всичко е с времето.
02 септември 2016

Venera Zaharieva

Искам да кажа че от днес моят имот под наем без наем в Симеоново си има стопани. Днес се срещнахме и предадох ключовете от парцела. Вярвам, че това ще е начало на едно добро приятелство между нас
25 август 2016

Nez Mar

Да се похваля и аз. Макар и да не си намерихме дом чрез обявите в сайта и групата на Имот под наем БЕЗ наем, тук за пръв път видях идеята и набрах смелост да си търся начин за оставане на село именно на този принцип – заселване на празна къща, без плащане на наем, срещу поддръжка. Точно няколко дни преди да се върнем в града, защото не открихме нищо като за нас, дойдоха и ми връчиха ключ от къща в същото село, в което съм от година и нещо. Няма такава радост! Пожелавам на вскички търсещи да намерят своя дом.😇
 11 август 2016 г.
Кика Белата

14.06.2016 г

Здравейте,
Искам да се похваля (а не просто да споделя), че благодарение на обява в сайта вече съм на село!!! Селото е Поляна, мястото е био-ферма „Поляна“ и мисля, че най-хубавото предстои! Защото Чудеса всякакви се случват, ако не се оставиш на съмненията си!
Искрено благодаря на създателите и на администраторите на сайта, както и на съпричастните с каузата!!!😇
 11 август 2016 г.
Илия Атанасов

Благодаря на всички за проявения интерес ,искам да ви информирам че от днес моята къщичка си има нови стопани.Още веднъж благодаря на всички и късмет.
 17 ли 2016 г.
Nikolina Dimitrova

Благодаря на екипа на „Имот без наем“, и ние успяхме да намерим семейство, което да се грижи за нашата къща, надявам се и занапред да се получат нещата. Успехи на сайта и на всички участници!
 13 май 2016 г.
Сиси Стоянова

Къщата в Плевен е дадена за срок 3-5 години.Благодаря на сайта.
 23 май 2016 г.
Петър Мухтаров

Здравейте!Искам да благодаря на създателите на тази чудесна група.Още при регистрацията си видях обява,която точно отговаряше на желанието на нашето семейство.За мой късмет собственичката на къщата ни хареса и вече имаме ключове от една хубава къща в едно голямо Русенско село-Тръстеник.Благодаря Ви за чудесния сайт.Дано всички имат нашия късмет!
30 май,2016г.
Адриана Желева

Благодаря! <3 Благодаря на Рени за „хрумката“! Благодаря, че я сподели с всички нас! Благодаря на тези, които ми писаха (с малко закъснение, за което се извинявам, ще отговоря на всички лично)! Благодаря на Юлия Тахчиева, че „позна“ своето място в моето място 🙂 ! И ако още някой не е разбрал – имаме съвпадение 🙂 ! Желая на семейството на Юли живот и здраве, любов и топлота и прекрасни преживявания в „нашата“ къщичка! Желая на всички, които търсят – да намерят! Бъдете здрави!
01.06.16
Gal Ka

Дядо Никола от Правец които търсеше дом от днес е настанен в дядовата къща стиснахме си ръцете
18.05.2016г.
Просто Някой Там (Кристиян)

Здравейте,
Благодаря Ви че Ви има!Вече и в моята изоставена къща на село ИМА ДЕТСКИ СМЯХ!Вчера стигнахме до споразумение с млада майка,която ще отглежда децата си в моята родна къща.Щастлива съм!
БЛАГОДАРЯ ВИ!
Таня Чанева

Здравейте и нас wink емотикона отново ви пишем.Много се зарадвах моя позната си намери къща за стопанисване в балкана на 80 км от София.Благодарение на вашият сайт (не точно по обява а по информация) .Познати и приятели разпространявайте сайта та да стигне да всички които могат да помогнат с дом градинка или каквото имат за стопанисване.Дано и ние да си намерим нещо скоро.Редовно следим обявите .Приятен ден
Vasko Irina Dobrevi

Хиляди благодарности на създателя на групата! Никога може би нямаше да се сетя, че това е начина да запазиш това което имаш във вид, който желаеш да бъде и да осъществиш мечтата на някого….е, аз срещнах точните хора! Благодаря ви!
Венета Ангелова , Велико Търново

Живея в Англия и се моля да устискам да се върна жива и приемливо нормална вкъщи. 10 години стисках зъби и нокти и накрая се предадох… Накупих си толкова цветя, че и очите, и душата ми си спомниха за красотата в този свят. Цял сезон, чудесни пет месеца на радост, щастие и опиянение! И когато дойде моментът на отрезняването, се оказах със 100 алби (кралски пеларгонии) и никой да ги гледа. Не е работа за всеки, трябват сърце и ръчица. Бях на път да се отчая. Мъка – дълбока и задушаваща. Безпросветна. Добре, че съм Светлана и в цялата мен има само 0.001 процент място за отчаяние и мрак. Намери се една българка от Германия, която ми препрати линк към вашия сайт. Нещата си дойдоха на мястото – и помощ получих, и то бързо, и цветарка се намери, за каквато и да си мечтая не смеех. Мили далечни и непознати близки, благодаря ви от сърце, че ви има, че поддържате огъня в огнището и надеждата. Хора като нас са солта на земята и знам, че когато се върна в България, няма да съм сама. Сполай ви, братя и сестри, българи!

Светлана Драганова

“Инициативата “Имот под наем без наем” е чудесна – не само за оживяване на запустелите села, а и в случаи като моя, когато имотът е в областен град като Плевен. Много хора, които ще отсъстват дълго време, търсят решения за домашните си любимци и това е вариант да намерят добър човек, който да се грижи за тях”, добавя Весела.

More

Първи плевенчани с договорка за „Имот под наем без наем“

zetramedia.com

Дадох имота край Варна на един господин, който желае да отглежда биозеленчуци, разбира се, без наем, като консумативите и подобренията се заплащат от него. Надявам се на коректност и на добро отношение към имота и вярвам, че всичко ще бъде наред, защото си патих от недобросъвестни ползватели преди време. Тази група е много полезна и поздравявам инициатора й. Така имоти, които не могат да се стопанисват от собствениците, няма да пустеят, а ще се използват пълноценно. Успех и на търсещи, и на предлагащи!
А ето и самата обява
Притежавам място в местността „Боровец“ -юг, която се намира край Варна. Има приземни помещения, в които до преди време живееха хора. Понеже не мога да стопанисвам имота, го предлагам за ползване от желаещи. Ако има такива, пишете на лични.

Sonya Georgieva

19 април

Здравейте,искам да изкажа голяма благодарност на създателите на групата и на администраторите,защото благодарение на тази група си намерихме едно прекрасно местенце за зеленчукова градинка много близо до река,предстой засаждането и.Благодарим на този добър човек,който се отзова и ни предостави градинка!!!!Както и на всички останали ,които също се интересуваха и искаха да ни помогнат!:)

Doni Ilieva

21 ноември 2015 г.

Приятели, искам да се похваля, че открих своя човек! Днес ходихме заедно до вилата и си стиснахме ръцете.
Ето и обявата:
Предлагам имот за ползване и подръжка в Софийска област, на 50км от София. Имота може да се ползва целогодишно и е напълно пригоден за нормален живот. Не е лукс, но разполага с всичко необходимо

Elka Veleva

31 март, Sofia

Здравейте, групари! smile emoticon По молба на Ирѣна Нѣнчѣва решихме и ние с Пламен да споделим нашия опит по темата „Имот под наем без наем“. От около месец живеем в къща на село, срещу стопанисване. Собствениците на къщата са прекрасно семейство, живеят в същото село и си помагаме. За нас това е идеалната възможност да натрупаме опит в селския живот, да опознаем околността и след години, дай Боже, да си намерим нашето постоянно място за живеене. На моменти е трудничко, все още се установяваме, готвим се за зимата… Ама както всички знаем, така или иначе, лесно няма wink emoticonВажното е как възприемаш това, „трудното“ – дали като неприятно препятствие или като интересно предизвикателство. Ако бяхме в града, със сигурност щеше да ни е много по-трудно. Ние сме правени да живеем в малко и спокойно населено място, с чист въздух и птичи песни. И както се казва, „краставите кучета се надушват“, т.е. винаги има хора около теб, които да мислят по същия начин, като теб, и винаги знаеш, че не си сам. Ако наистина си решил да направиш нещо хубаво в живота си, то се случва по един или друг начин. Имайте вяра в доброто у себе си, у хората и всичко си идва на мястото в точното време.

Анна Поляна

24 октомври 2015 г.

Благодарение на групата открих семейство което ще заеме две от местата.Търси се само един човек -мъж

Егоиз Иванчев

Благодаря много на групата „Имот под наем без наем“,на всичките и участници – нека който търси да намери,каквото му е необходимо – и винаги да можем да намерим Човека,онзи който не само иска,но и дава. Силно се надявам,че и аз успях да открия човека,който ще се грижи за моите две космати другарчета,получавайки като бонус и къщичката ми в Плевен – БЕЗ наем разбира се
Ето и самата обява: „Здравейте на всички в групата!Аз съм от Плевен и имам следното предложение:Къща в Плевен,Широк център,двор стандартен градски парцел,безплатно и само две условия.1 – да се плащат редовно консумативите,2 – да се грижат адекватно за две кучета.Всички подробности само при личен контакт.Желая успех на всички търсещи и предлагащи в групатаP.S.Благодаря на всички,които проявиха интерес към предложението ми!За взаимно улеснение ще допълня някои неща: къщата НЕ се продава,къщата разполага с всичко необходимо за съвременния живот,но е далече от категория „лукс“,къщата не е голяма и не е подходяща за голямо семейство.Съжалявам ако съм провалила нечии очаквания.

Веселка Цокова

Здравейте, искам да споделя, че от личния си опит установих, че тази система – на предоставяне на имот срещу полагане на труд за стопанисването му, работи. Казвам го, след като чрез Фейсбук открих едно чудно място, където да живея в замяна на усилията по облагородяването и стопанисването му, запознавайки се същевременно и с един добър и широкоскроен човек, с който, надявам се ще бъдем взаимнополезни един на друг. Желая ви здраве, доброта и солидарност!

Stefan Penev

8 октомври 2015 г.

Здравейте! Благодаря за приема. Силно подкрепям идеята макар да нямам имот и аз самата да живея под наем . Харесвам тази кауза, защото е от полза и на двете страни smile emoticon Сестра ми в момента е настанена в голяма къща на 30 км.от Варна, в малко китно селце. Не плаща наем, грижи се за къщата и отглежда спокойно трите си деца. До колкото знам, нейното семейство не е единствено. Идеята е да се засели селото с млади семейства, за да не се обезлюди съвсем.

Деница Йотова

21 ноември 2015 г.

Здравейте, искам да споделя, че благодарение на тази страница, десетки хора се отзоваха на предложението ми за стопанисване и работа в travels & cob camp. Интересът беше неочаквано голям за мен. Благодаря на всички, които се отзоваха. За сега се спрях на човек с който да работим, но се надявам да организираме краткосрочни дейности в които всеки може да се включи доброволно, прекарвайки абсолютно безплатно време и споделена енергия там
Ето и самата реализирана обява:
Грижа за имение край Белово

Здравейте, търся си хора с отношение към природата и здравословния начин на живот.Добродетелни и сърдечни. Това е място което създадох с много любов и намерения да се развива некомерсиален ЕКО туризъм. Една глинена и една сламена къща.Накратко , имота има нужда от стопанин, който да го поддържа, да се грижи и да посреща и с приятелско отношение евентуалните гости. В моя вариант ще има и трудово възнаграждение,което за сега не мога да определя точно, поради твърде ранния етап на който се намира проекта. На линка отгоре, може да разгледате създаденото до момента.
…………

Angelo Angelov

28 януари в 12:54 · Sofia

Търся/Предлагам

No categories found.
Facebook Comments