Деспред 600х100
credobonum.bg

Мисия и цели


🍀   Благодарим ви за доверието!

 

Ние наистина работим отговорно и старателно! Това, което зависи от нас е да събираме вашите мечти за къщичките ви на едно място и да им даваме шанс – това правим, знайте – с обич и надежда, стриктно и педантично.

 

Ако имаше начин да помагаме и във вашите взаимоотношения на място, бихме и това правили, но това е невъзможно. Няма как да отговаряме за всички вас и да се намесваме в личните ви отношения. Имотите са ваши, мечтите са ваши. И отговорността е ваша. Разчитаме и пожелаваме, в този елементарно финансов свят, в който заживяхме вие сами да намерите сили в себе си и да бъдете преди всичко човеци с достойнство, почтени и отговорни. Да пазите честта в себе си и да се грижите с благодарност за чужд имот, оценявайки, че някой ви е дарил с доверие!

 

Постоянно препоръчваме освен моралната и емоционалната страна на стопанисването, двете страни – бъдете и разумни, внимателни, конкретни. Уговорете и уточнете колкото може повече неща, подробности. Не пропускайте да предвидите и изненадите, които живота често ни поднася, без да пита искаме или не искаме.  Дарявайте доверие само когато е заслужено и провокирано!

 

Подсещаме ви и препоръчваме – подробен договор, застраховка, капаро, гаранти, разговор с бивш хазяин, прехвърляне на партидите за ток и вода… Сериозно решение е да стопанисваш чужд имот, сериозно решение е да се осмелиш да предложиш своя. Темата е и красива, и полезна. В нея вървят заедно и сърцата, и умовете на нас, които я работим.

 

Щастливи сме, че първо българи я осъществяват и се ГОРДЕЕМ с това. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Сайт за училище
Реклама за партньори