Деспред 600х100
credobonum.bg

Дарителска кампания


“Имот под наем без наем” е клуб, независим от НПО, фондации, организации, партии и всякакви външни икономически и други влияния. Избрахме да останем свободни и самостоятелни. Направихме смел избор. Поемаме отговорно последствията. За да успеем да съхраним и развием спечеленото ваше доверие и получената широка популярност на дейността  се нуждаем от вашата финансова подкрепа. Каквото заедно с вас направим, това и ще ползваме. С обич към Майка България!

 

Ако оценявате нашият труд, отделеното време и енергия за разработването и поддържането на този сайт, ще ни е приятно да ни подкрепите! Ще спомогнете за развитието на дейността и разплащане на ежемесечните разходи за сървърни ресурси и поддръжка. Сайтът не е финансиран от партия, корпорация или фондация. Можете да дарите малка сума за подпомагане на съществуването му като независима платформа. Благодарим от сърце!

 

Ако желаете да подкрепите каузата ни, можете да го направите по изброените начини:


Дарение по банкова сметка или в офис на EasyPay

Можете да дарите произволна сума по банкова сметка от всяка една банка. Можете да дарите произволна сума в брой в офис на EasyPay като банков превод. Има минимална такса за превод в зависимост от сумата.  За подробности свържете се с екипа чрез формата за контакт.


Дарение през PayPal или кредитна карта

Използвайте следния линк https://www.paypal.me/beznaem

 

Ще бъдете прехвърлени в сигурна защитена страница на Paypal.com. Там въведете сума в евро, която искате да дарите. Ако имате регистрация в Paypal.com трябва да се логнете през формата в страницата на Paypal.com и да потвърдите плащането. Ако нямате регистрация в Paypal.com можете да платите с кредитна карта, като натиснете връзката „Continue“ долу вляво на следващата страница.


Дарение чрез сайта ePay.bg

Клиентски номер (КИН): 1296353416
Е-mail: nencheva64@abv.bg

 

Ако имате регистрация в сайта http://epay.bg и регистрирана дебитна или кредитна карта в сайта на epay.bg. Можете да дарите произволна сума на ePay без да дължите никакви такси за превод.Реклама за партньори
Сайт за училище