Деспред 600х100
credobonum.bg

Свържете се с нас

Адрес за кореспонденция: contact@beznaem.com
Служебен телефон: 0876514477
Работно време: 9:00 – 17.00

Стараем се да отговаряме на всеки в рамките на 24 часа.

Запознайте се с хората, които изградиха във времето инициативата “Имот под наем без наем”:

Ирена Ненчева, основател и организатор

Основател на инициативата „Имот под наем без наем“ и създател на групата с това име във Фейсбук. Начало на дейността август 2014г. в едно малко бургаско село …

Завършила актьорско майсторство за куклен театър в НАТФИЗ “Кр. Сарафов“, София. Работила в Държавен куклен театър Бургас и Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ Плевен. Родена 1964г. в гр. Летница, Ловешка област.

„Имах вълшебно детство на село! От онези приказни времена нося обичта към селския живот, сгушена в най-съкровените дълбини на моето сърце… Обикновено на никого не говоря за нея. Не вярвам нито в светлото, нито в тъмното бъдеще. Вярвам, че каквото сами си надробим сега, това и ще сърбаме после. Положих изключително много усилие, отдадох много лично време за да направя идеята си „Имот под наем без наем“ известна и достъпна за хората. Идея за взаимопомощ и сътрудничество, идея работеща само за горди и достойни човеци. Подарявам я на България и на всички българи! Обичам ви! Обичайте се и вярвайте в себе .“

Ирена Ненчева

Силвия Велкова, сътрудник

Инж. агроном Силвия Велкова,
Българка, омъжена, с едно дете, живее и работи на село.

“Участвам активно в инициативата, защото съм влюбена в страната си и в нейните красоти. За мен всяка форма на живеене на село е важна стъпка към възстановяване на усещането ни за общност и нормалност, но с особен интерес се отнасям към различните варианти на съвместно живеене, коопериране и взаимопомощ.”

Силвия Велкова

Анета Станева, сътрудник

Анета Станева, създател на логото на „Имот под наем без наем“ и админ в групите прилежи към инициативата.
Завършила Психология в Университета в Дерби, Великобритания. Родена 1972г. в гр.Варна

„Подкрепих и ще продължавам да подкрепям инициативата с цялото си сърце, защото смятам, че оживяването на Българските села е от изключително значение както за възстановяването на Родината ни, така и за нашите деца. Иска ми се един ден пустеещите къщи да свършат и селата да оглушеят от детски смях , разтърсени в дълбокия си сън от весели , трудолюбиви хора. Искам да сме спокойни за своето бъдеще, да се храним с чиста храна и на чист въздух в разбирателство с хора, където комшията не ни е непознат. Въпреки , че все още сме далеч от тази мечта , на това място основата е поставена, посоката е оказана, начина е предложен. За нас остава само да поемем подадената ръка без страх, с трудолюбие и много търпение. Вярвайте в себе си и привличайте добро!“

Анета Станева

Диана Димитрова, сътрудник

Завършила Финанси в „VWA“ Академия в гр. Висбаден, Германия. От 4 години работи като представител за Thomas Cook Group и Neckermann Reisen за България и Европа.

“България е прекрасна, прегърната от невероятната си природа. Величието на земята ни, болките и страданията, през които преминава народа ни от векове, кръвта, която тече във вените ни са една огромна причина да запазим българския дух и корените си.
Нека дерзаем и нека не спираме да даваме живот на българското село. Нека селата ни ги оглася детска глъч и горят огнищата и се носи мириса на току що изпечен хляб! Нека да творим и да вярваме в доброто!”

Диана Димитрова

Цветина Петкова, сътрудник

Авантюрист по призвание и юрист по образование. Завършила е Нов Български Университет, след което практикува години в областта на правото. В момента е правен консултант на “Имот под наем без наем”, както и на други неправителствени организации. Основател на проекта “Номадско ЕдинЕние”.

Един ден я вземат като стюардеса в Дубай, откъдето прави околосветско пътешествие. Така преоткрива България и решава категорично да се завърне в Родината си и да помага за нейното развитие с всичко видяно, научено и преживяно по света.

“След близо двегодишно пътуване по света, осезаемо усетих привличането към своите корени, както и своята принадлежност. Така осъзнато взех решение да се завърна в Родината си, където разполагаме с всичко необходимо за спокоен, пълноценен и красив живот. Вярвам в промяната с личен пример – тук и сега. България е пълна не само с красива приРода, България е пълна и с много красиви хора. Промяната облика на нашите села, зависи само и единствено от нас. Стъпка по стъпка. Аз вече направих първата и знам, че много от вас, ще ни последват.
Ще се срещнем там – близо до дъхавия и зелен Балкан.”

Цветина Петкова