Деспред 900х100

Търся къща с голям двор в с.Новачене Плевенско.671В

БЕЗ НАЕМ търси Дворно място

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №8440
Публикувана на 8.12.2016
221 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте групичка.Първо искам да приветствам инициативата ви която намирам за крайно благородна!!!Аз съмият също благодаря на хората отзовали се да си дадът имотът на непознати в името на това да спре да се руши и разграбва!За това също се изисква смелост!!!Сега за мен и моето семейство.Ние живеем като емигранти във Прага и желанието ни е да се завърнем в нашата родина.То е огромно, но не искаме да продължаваме да сме нечий роби.За това искаме да си намерим къща със голям двор за да пройжзвеждаме нещо за себе си, който евентуално да преминат в продажба в последствие.Втората причина е че живота ни е крайно динамичен и търсим спокойствие.Трима човека сме аз, съпругата и нашето момче на 14г.За това колко сме серйозни бих дал гаранция!Не употребяваме алкохол прекомерно и никакви упойващи вещества.Третата причина е, че във село Новачене са мойте и на съпругата роднините.За това именно там търсим, но ако има другаде имот бихме склонили единствено и само ако е много близко до гр.Плевен (примерно до 10км. максимално).Тогава може да е и без къща.Не пречи.Ще пътуваме.Иначе живеем и сме родени в гр.Плевен в кв.Сторгозия.Нека решилите се на тази стъпка бъдат крайно серйозни и отговорни хора!Бих помолил за това!Благодаря ви.С уважение…

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки