Деспред 900х100

Търся вила,къща за стопанисване, 1216

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Vesela YanchevaLili VidenovaKolcho KovachevBilyana SimeonovaNadiana KostovaElka VelevaGalina MarinovaGalina MarinovaAleksandra KozinarovaMilena NikolovaMariya LatinovaAlexey DimovJulieta SofranovaStojan PeltechkiStojan PeltechkiTanya ZhelevaNadia DimovaMiroslav PopovElena KirilovaMargarita Bonatco
Обява №9416
Публикувана на 1.02.2018
114 прегледа

Анкета към автора на обявата

Няма попълнени анкети от автора на обявата

Описание и информация

Спешно търсим вила или къща за стопанисване,с 3 стаи, вътрешна баня и Интернет покритие,в цялата страна,приоритетно-в Пловдив област,в София област,край морето,Благоевград област.

За нас:тричленно семейство сме/майка и двама сина-60,32,38г,с 2 котета,компютърни специалисти,работим надомно,без вредни навици/.

Интересувам се от биоземеделие,орхидеи,пчеларство и бих предоставила част от продукцията на наемодателите,с които се договорим/с договор за наем за 1е и изпитателен срок, по договаряне, за двете страни/.

Моля за оферти на е-майл!

Благодаря!

 

Коментари

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор