Деспред 900х100

Търся жилище от есента на 2017 за минимум 3 години

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №8633
Публикувана на 5.07.2017
207 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Живея в чужбина. Сам съм. На 62 години. Добро здраве. Родом от София. На свободна практика съм. Фотограф.
Ще живея сам. Свикнал съм всичко да правя сам в кьщи. От земеделие не разбирам, но имам желание да отглеждам зеленчуци. Помагах като малък на баба ми. Бих се грижил за градина с плодни дървета.
Нямам опит с отглеждане на животни.
Искам да живея там минимум 3 години.
Няма значение колко е далече от града. За мен е важно мястото и обстановката.
Трябват ми три стаи – дневна, спалня и работна. Ако едната е голяма и две ще свършат работа или кухнята може да е и дневна. Ще обзаведа всичко сам. Покъщнината ми е за три големи стаи.
Ще направя застраховка.
Ако има място, собствениците са си добре дошли у дома си.
‘Какви гаранции за добрите Ви и сериозни намерения бихте предложили на собственика’ – на този въпрос бих отговорил спрямо изискванията на собственика – какво би го задоволило като гаранция. Договор може би? Нямам опит в това.
Живях четвърт век в чужбина, но останах сам и без жилище и поддръжка. Нямам друго гражданство освен българско. Не мога да се издържам повече с работата си тук и със скромните си спестявания не мога да си позволя собствено жилище. Ако получа предложение подробно ще разкажа за себе си.
Защо един собственик на къща би предпочел точно вас, а не някой друг? – защото съм бил и съм останал честен, трудолюбив и предан. На доброто се старая да отвръщам с по-добро. Живях по този принцип и затова не забогатях 🙂 но пък ми останаха приятели, които никога не ме изоставят в беда. За съжаление не са българи и трябва да се разделя с тях. Последните 16 години живея сам и сам се грижа и поддържам жилището си – чистене, готвене, поправки – всичко сам съм свикнал да върша. Обичам нещата да са добре и точно направени.

За мен е важно да има бърз интернет, защото работя понякога онлайн!

 

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви

<