Деспред 900х100

Търся за стопанисване къща Пловдивско 937В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №8596
Публикувана на 11.06.2017
197 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте хора, ние сме младо семейство с новодошлия Матей и татко Калоян. Търсим си къщичка за стопанисване в някое селце в близост до Пловдив, понеже татко Калоян работи там. Той е треньор по волейбол и е ангажиран следобедите. А през останалото време може да поработвам по къщата. Той обича да майстори. Аз съм Цвета и много обичам да измислям интересни интериорни решения. Рисувам. Та сме си екип.  Калоян с тежките задачи вкъщи а аз довършителните. Мечтаем за своя градинка. Ще се радваме да стопанисваме някоя къщичка. Нямаме претенции.  Обичаме спокойствието на село. Благодарим, мили хора.

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки