Деспред 900х100

Търся Веган Съжителство / Място за Зимата до София 1128B

БЕЗ НАЕМ търси Дворно място

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №9329
Публикувана на 19.10.2017
245 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Привет!

Много се радвам да се намеря в България от ново – като бебе родителите ми пожелаха да се установят в големият град на Англия; Лондон – и сега, след 1/4 век там, съм решил да откривам корените си от нулата и се намирам в София.

Насочен съм в живота към здравословието и сътворението на красиво общество за всички същества. Спазвам Веганска (предимно сурова) философия на хранене и взаимоотношения към животните – стремя се към хармония с природата и постижение на висшите човешки потенциали като цяло.

Възнамерението ми е да намеря място където е спокойно и има чист въздух за да се взема с писателство – имам свръх много идеи и материал за подреждане в достъпен книжен формат. Също-временно много желая да поработя върху тялото си с физически практики като Йога, катерене, бягане и т.н.т..

Добър съм в много умения – мога да строя, да реставрирам; имам и познат майстор с които съм се обучавал в София. Също съм музикално настроен, и с картини / стенопис се занимавам в стил свещена геометрия. Във вид подредена и съобразна личност се оценявам. Една от работите ми е с Масаж терапия и алтернативни лечения. Интоксиканти не употребявам…

Добър съм с децата, мога да преподавам Английски естествено и математика… Също ми е превликатлна идеата да се създаван събития / ‘ретрийтове’ за гости по вълната на само развитие и изкуство..

Ако има място за 3 или 4 месеца за в близкото бъдеще където ще сме щастливи да сътворим възможност такава където сме в взаимна полезност – много ще се радвам да контактуваме.

Свържете се с мен по линия: 0877992192

Поздрави,

Кристиян / Криско

п.п. не употребявам ф.б.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<