Деспред 900х100

Търся своето местенце под слънцето.. около Монтана

БЕЗ НАЕМ търси Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №18797
Публикувана на 7.09.2018
579 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте,
Търся си подслон без наем.
Знам, че има добри хора, които дават мило и драго да имат човек при себе си, едно за присъствие и второ, за да им е в помощ било за някакви покупки, било за помощ из градината или за чистене из къщата. Аз мога да ви бъда верен приятел и взаимно да си бъдем полезни. Стига само да сте добри и обикновени хора, а не някакви критици, свръхвзискателни, такива с комунистически и други разбирания, защото с такъв тип хора не бих могъл да имам никакво разбиране и комуникация.
Другия вариант е да живея в имот който не се обитава и да си го Обичам като свой. За да сме коректни казвам, че не разбирам нито от строителство, нито от сериозни ремонти. Така че не очаквайте това от мен. Мога да прекопавам дворно място, да плевя тревата, да поддържам чистота в стаите и такива съвсем обикновени неща.
Аз съм млад човек на 29 г. За себе си мога да кажа, че съм тих и кротък човечец, стига да имам добри хора срещу себе си. Пушач съм. Алкохол пия рядко по някоя биричка за раздушаване. Нямам зависимости, нито каквито и да било проблеми със закона. Точен и коректен съм. Уважавам щом ме уважават. И така.
Животът ми се е стекъл много зле за съжаление. Опериран съм преди години в коремната област, страдам от панически атаки и фобии от тълпи и хора като цяло. Слаботелесен съм и имам проблеми със социализацията като цяло, живея много трудно. Средства си изкарвам чрез частна работа където има.
Предпочитам често да се уединявам и да бъда сам на спокойствие. Живея от година и половина под наем, но вече искам да сменя този стереотип, защото всеки месец ми е напрежение, тези сметки ме съсипват и едва успявам да ги плащам. Затова искам да живея някъде, където една идея стресът ще е по малко и няма да мисля как ще си плащам наема и какво ще правя…
Достатъчно ми е да имам покрив над главата си и някаква храна, докато малко си стъпя на краката и поема истински животът си. Заплащане някакво ако прецените, може за някакви дневни средства да се разберем. Но не държа основно на това.
В случай че живея сам в някакъв имот, дали ще е къща, фургон или една стая от къща, няма значение…бих се чувствал още по-добре и можете да сте сигурни, че вашата къщичка ще бъде обитавана от един читав човек, тъй като аз се привързвам много към мястото в което живея и се грижа за него буквално като за свой собствен дом. Мога да живея и с много, и с малко. Не съм претенциозен човек.
За предпочитане е да бъда във или близо до град Монтана или Пловдив.
Имам няколко птици които си гледам, те си вървят стриктно с мен и са моят живот, така че и това го подчертавам, за да се знае!
Благодаря Ви!

 

Ако някой ми звъни – нека е от 13 до към 17ч.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор