Деспред 900х100

Търся спокойно място далеч от градските условия

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №19298
Публикувана на 24.10.2018
2421 прегледа

Анкети към автора на обявата

Попълнена анкета "Търся без/под наем"

Описание и информация

Здравейте, Казвам се Павлин на 28 години , много изстрадал от градовете и алчността и злобата на хората. Израснал съм на село и със селскостопанската работа в приемно семейство любител съм, физически не съм здрав с няколко травми съм но разбирам от всичко по малко имам опит и в строителството , водопровод ,електричарство , разбира се градинарство и с животни. Живея в село Страшимирово но съм под постоянен физически и психически тормоз.Тук в този сайт се надявам да намеря дом и евентуално хора-семейство което съм нямал.
Благодаря ви. за връзка с мен моля използвайте имейла-не разполагам с личен компютър но ще проверявам .
Не разполагам и с телефон за връзка.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<