Деспред 900х100

Търся споделено стопанисване на село, обл. Плевен

Плевен,
БЕЗ НАЕМ търси, СЪЖИТЕЛСТВО НА СЕЛО Вила, Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Vesela YanchevaLili VidenovaKolcho KovachevBilyana SimeonovaNadiana KostovaElka VelevaGalina MarinovaGalina MarinovaAleksandra KozinarovaMilena NikolovaMariya LatinovaAlexey DimovJulieta SofranovaStojan PeltechkiStojan PeltechkiTanya ZhelevaNadia DimovaMiroslav PopovElena KirilovaMargarita Bonatco
Обява №16357
Публикувана на 28.05.2018
670 прегледа
Стаи - 3

Анкета към автора на обявата

Няма попълнени анкети от автора на обявата

Описание и информация

Здравейте! Бих желала да споделя съвместно с някого живота му на село. В близост до Плевен. Ако някой има нужда от помощ на село, от компания, от още един човек, който се чувства щастлив на село, би било чудесно. Може да е сама жена, може да е сам мъж. Търсенето ми е продиктувано от нежелание да живея повече в град. Подходящата възраст за да сме на една вълна е около 50г. Би било добре мястото да е близо до града, до 15 км. Бих прекарвала повече от дните си там, на село. За подробности ще се уточняваме в конкретния разговор по телефон. Чудесен е този сайт!

Коментари

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки