Деспред 900х100

Търся съжителки за имот без наем, цялата страна

България,
БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №9240
Публикувана на 9.08.2017
246 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Аз живея в чужбина и съм пенсионерка на 63 години. Следя тази група “Имот под наем без наем”от почти самото създаване и се радвам на това, колко добри хора има. Искам и аз да се върна в България, искам да гледам внуци и да предавам мъдростта, събрана през годините. Но моите внуци не знаят български и не познават родината на майка си. Това е моята голяма мъка, защото аз обичам и България, и българския език – пиша поезия, която моите внуци не могат да почувстват и говоря за неща, които не ги интересуват. И понеже не искам да живея сама в някое село – и е трудно сам, и е опасно донякъде, предлагам да се съберем няколко самотни баби, да вземем някоя къщичка с дворче без наем, за да няма проблеми за собственост 🙂 и да се грижим и за дом, и за градина, и една за друга, а и да гледаме дечица, ако младите майки нямат други възможности, без да взимаме пари, като свои деца да ги гледаме и да остане за някого знанието, което сме събрали…А така току-виж и нашите деца ии внуци от чужбина решат да ни посетят и да видят какво така ни тегли към тази прекрасна земя 🙂 Та, ако се намерят съмишленички, да ми пишат!

 

 

Надя Димова

 

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Подобни обяви

<