Деспред 900х100

Търся имот срещу грижа, София окръг, 1255В

БЕЗ НАЕМ търси  
Обява №9453
Публикувана на 18.03.2018
308 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търся къща в София или близките околности до 20 км. Може да бъде с разумен наем. Аз съм работеща жена на 60 години. Бих живяла там със сина си, за неопределено време, колкото по дълъг е периода толкова по добре. Бих направила всички подобрения от които има нужда имотът, и бихме го стопанисвали като свой, защото имаме голяма нужда и си мечтаем за такъв. По възможност да има поне три стаи, баня и тоалетна. Поемам отговорността за застраховка на имота, и не бих имала против собствениците да  го посещават. Бих се радвала ако с течение на времето се споразумеем, за покупка  на къщата на изплащане. А за мен– От София съм но по стечение на неблагоприятни обстоятелства, останахме с децата ми без дом. Живеем на квартира вече седем години. Всички грижи бихме положили, за да имаме отново  ДОМ

0899037230

Силвана

 

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор