Деспред 900х100

Търся млади доброволци за полезни дела на село :) , обл. Сливен

Сливен
БЕЗ НАЕМ предлага, ПОМОЩ, РАБОТА предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №19303
Публикувана на 25.10.2018
1014 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте! Живея в село съвсем близо до Сливен и търся няколко младежи, които желаят да бъдат част от нов СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ, като избягат от сивотата на града и натрупат някакъв опит и от работата на село. Понеже времето не ми стига за нищо, а както всеки знае, повсеместно във всички села има много, много работа, и също така понеже вярвам, че бъдещето на страната е именно в селата, реших да направя този социален експеримент търсейки младежи, които биха желали да ми помогнат за няколко дни да свършим заедно някои от задачите, които имам по подготовката на двора за зимата. Предлагам цивилизовано отношение и приятна атмосфера на работа.

Да видим какво има да се прави? Основните аспекти са следните:

– прибиране и нареждане на дърва
– сортиране, прибиране и нареждане на строителни материали
– почистване и прекопаване на градината
– почистване и освежаване на няколко помещения
– още някои неща, които ще останат за по-късно

МОЛЯ да ме търсят САМО ГРАМОТНИ ХОРА, ЗНАЕЩИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА ”ДОБРОВОЛЕЦ”, както и КАКВО МОЖЕ ДА БЪДЕ това нещо ”СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ”! 🙂 Възможно включване във бъдещи проекти за облагородяване на природата, инфраструктурата и нас самите 🙂

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Подобни обяви

<