Деспред 900х100

Търся малка къща с градина, обл. В. Търново

Велико Търново, България
БЕЗ НАЕМ търси Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Elena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna Ivanova
Обява №19833
Публикувана на 11.02.2019
276 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Привет на всички стопани!
Търся си къща с градина в близост до Велико Търново. Работя с хора, а квартирата ми е на оживено (шумно) място. Иска ми се да има местенце, където да избягам за да послушам шума на вятъра или на реката, песните на птиците или пък – жуженето на пчелите. Отморявам се, вдъхновявам се и се възстановявам, когато ми мирише на дъжд, земя, цветя и треви…
Очаквам малка къщичка с прилични условия – баня и стая за пренощуване. Нека да е до 20 км. от Търново, в селце без етническо напрежение и криминални истории. Нямам намерение за постоянно жителство и големи ремонти, но градината ще разцъфти, а къщата ще се оживи.
С уважение: Дияна Петрова

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<