Деспред 900х100

Търся коопериране със съдружници

СЪЖИТЕЛСТВО НА СЕЛО  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №19354
Публикувана на 27.10.2018
1379 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търся съдружници за изграждане на устойчиво, самозадоволяващо се селско стопанство, в което всички ще сме равноправни участници и всеки ще реализира мечтата си. В начинанието можем да се включим финансово или с уменията си в области като земеделие, строителство, счетоводство, реклама, готварство, медицина, педагогика.
Планирам началото да бъде около 1 юли 2019г. Избрал съм за място старозагорско обезлюдяващо се село в подножието на Стара планина. Там открих свои съмишленици, които през последните 3 години са закупили 3 къщи, а и още 2 домакинства са заявили желанието си да се присъединят към нас!

През последните 3 години се занимавах с проучване на местата (работейки в тях като доброволец в градини, обори, пасища, строителни площадки и къщи за гости) и начина на живот в съществуващите Еко селища и Родови имения в България. На 44 години съм, разведен, без деца. По професия съм електротехник и организатор в хотели и ресторанти. Родом съм от Варна.

Велко Христов

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<