Деспред 900х100

Търся къща в София или около София с наем без наем

БЕЗ НАЕМ търси 100 лв. Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №20477
Публикувана на 26.08.2019
158 прегледа
Застроена площ (в кв.м.) - 100кв.м. кв.м.
Стаи - 4

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търся да стопанисвам къща в София или околностите без наем или с нисък наем. Ние сме семейство с две деца. Насочили сме се към къщи и села, тъй като искаме да живеем на по-чист въздух и също децата да имат дом за музикално творчество, без раздразнените съседи в жилищен блок. Те се развиват професионално като музиканти и им е нужно спокойно място за усъвършенстване. Нужно ни е да има покритие за интернет, тъй като аз работя онлайн и също имаме нужда от вода, ток и тоалетна в къщата. Изключително коректни хора сме и търсим дом за следващите 5 години. Търсим спокойно кътче в което децата да учат, да свирят и да дишат чист въздух. Имаме малко свои мебели, но търсим обзаведен дом. Изключително коректни сме в поддръжка на дом и заплащане на сметки и ще се грижим за домът, като за свой. Ще очакваме предложенията с нетърпение.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Подобни обяви

<