Деспред 900х100

Търся къща с двор,София/Враца област. 186

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №8238
Публикувана на 21.04.2016
211 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте, казвам се Георги, на 27г. родом от Враца, но последните 8 години съм в столицата. Работя като графичен дизайнер на свободна практика, преди това програмист. От доста време мечтая да живея в къща с голям обработваем двор, далеч от шумния голям град, където да отглеждам зеленчуци и плодове използвайки пермакултура и биодинамично земеделие. Нямам много опит в поддържането и поправянето на големи имоти, но пък имам голямото желание, защото един ден искам да си купя собствен имот. Също така имам близък приятел строител и вуйчо стр. инженер, до които мога да се допитвам при евентуални поправки по имота. Планирам да обитавам имота минимум 1-2 години, а ако всичко е наред и ми хареса може и повече. Предпочитам да е в Софийска/Врачанска област, защото имам дете, с чиято майка сме разделени и искам да мога да го виждам и взимам при мен по-често.

Ще се радвам на всякакви предложения и дано си паснем! Благодаря!

0886355331, Георги Цветков

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки