Деспред 900х100

Търся къща под наем, Дръмша 952В

БЕЗ НАЕМ търси  
Обява №8611
Публикувана на 19.06.2017
149 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търся да наема къща или селскостопанско помещение в село Дръмша или околните села. Поне 5 години. Къщата ми е необходима за билкозаготвителен пункт. Вътре ще наредя скари за сушене на билки. Готов съм да плащам наем от порядъка на 10 лева месечно, ако е необходимо съгласен съм да преговаряме и за повече, в зависимост от състоянието на имота. Аз ще покрия данъка на сградата, както и всички консумативи, които възникват от моето ползване. Ако ми помогнете да реализирам този проект, ще ми помогнете да създам нови работни места и да оживя малко икономиката на този край. Може да ме намерите на тел. нула осем седем седем нула нула три едно две четири.

+359877003124, Кристофор

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки