Деспред 900х100

Търся къща или двор / градина под или без наем около София

БЕЗ НАЕМ търси, ПОД НАЕМ търси Градина, Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №20136
Публикувана на 8.05.2019
660 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търся за мен и семейството ми жена + 2 деца къща или градина за стопанисване, в близост до София. Имам възможност, опит и желание да поддържам такъв имот. трябва да е на удобна отдалеченост за да мога пътуваме на работа, училище и т.н. има опция както за живеене, така и за посещаване пред почивните и празничните дни, в зависимост от местоположението. ако има подобни предложения ще се радвам да ги разгледаме. ако е нужна някаква инвестиция и тя е разумна, сме склонни да разгледаме и такъв вариант. ще се радвам да ви дам повече информация за себе си, но мисля че на място и на живо ще може да се види / отговори на всички въпроси и на двете заинтересовани страни. имоти на повече от 30км от околовръстен път няма да са ни удобни за стопанисване.

Моля, ако ще се свързвате с нас по телефона – ще отговорим само на хора чийто телефон се изписва. ние сме открити, практични и отговорни хора, затова очакваме да водим разговори също с такива хора.

Молим само за коректни предложения, от хората които реално искат имота им да се стопанисва отговорно!

Въпреки че сме от София – не ядем доматите с колците 🙂

Желая на всички хубав и топъл месец Май
Мартин и семейство

(снимките са на мои зеленчуци, гледани само натурално. домата е 850гр)

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Подобни обяви