Деспред 900х100

Търся без наем на село до Варна или до Габрово 929В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №8586
Публикувана на 1.06.2017
235 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търся къща с двор на село около Варна или Габрово. Сама съм пътувам често в чужбина където замествам за по няколко месеца. Хубаво ще бъде да има и възрастна жена,която си има отделно домакинство. Така завръщайки се ще има къде да поседя за да си почина до следващото ми пътуване. Когато съм там мога да помагам в двора за саденето на зелнчуци и правенето на зимнина. Предпочитам да бъде до 30 км. от града . Мога да направя освежителен ремонт на къщата,но не големи неща понеже съм сама и съм жена. Нуждая се от стая, кухня и баня и малко дворче със кладенец. Ще се радвам ако има самотна жена,която се нуждае от време на време от компания и помощ.

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<