Деспред 900х100

Търся имот до София 940В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №8599
Публикувана на 11.06.2017
203 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търся имот около София с 2-3 стаи, безсрочно, до 50 км от София. Работя, на 58 години съм и сме 3 човека с дъщеря ми и внука ми. Дъщеря ми е на 39 години, а внука ми е на 17 и живеем в гарсониера. Имаме 2 кучета, голямо на 2 години – осиновено и пинчер на 6 години, много добри. Имаме чувство за хумор и сме много позитивни. Отгледана съм на село и ми липсва живота и свободата там. Бих искала да мога да стопанисвам имот в почивните дни от петък до неделя, в отпуските също.  Иска ми се да опитам да отглеждам зеленчуци – цветя обезателно. Но първото, което ще засадя е магнолия. Аз и дъщеря ми работим в застраховането и обезателно  ще застраховаме имота, иначе не бихме се наели да го ползваме. Бихме се радвали и собствениците да идват и да са в имота. Обичаме позитивните хора и предпочитаме да не сме сами.

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Подобни обяви