Деспред 900х100

Търся имот без наем , София окръг, 979В

БЕЗ НАЕМ търси  
Обява №9187
Публикувана на 10.07.2017
209 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

търся имот без наем в софия/около софия и съм безработен в момента, за сам човек . Бих желал да стопанисвам имота – обработка на съответното дворно място именно косене на трева,обръщане на почвата,засяване обща дейност ако съдбата ме срещне със собственици на къща. Поддръжка също така на къщата- поддържане в чист общ вид!Желанието ми е да да стопанисвам имота за дълъг период от време -дългосрочно и ще се радвам ако се случи така . Нямам изисквания относно разстоянието на което ще се намира имота от града но все пак бих желал да бъде в разстояние от 1 – 5 км тъй като ще е  лесно ако ми се наложи да пътувам ! Относно стаите в имота съм без претенции тъй като съм сам в момента. Да бих застраховал според уговорка между мен и собствениците на имота 🙂 като давам пълното право собствениците да ползват имота си когато им е удобно и намерят за добре ,без проблеми разбира се . Гарантирам честност, искреност , добри взаимоотношения ,реални намерения. Да се представя с няколко думи накратко аз съм скромен тих човек не обичам шумните компании, пуша , не пия. Останах без родители преди три години, в момента не живея никъде тъй като нямам дом ! Благодарение на ,,банките” останах без него когато родителите ми бяха още живи, родом съм от стара загора. Дойдох в София за да стана тук и намеря начин на препитание и ако има възможност с радост бих приел оферта ! Бих приел и оферта за живеене в града срещу поддръжка и стопанисване на апартамент при същите условия ,изисквания и прочие , просто нямам къде да живея и ми е много трудно !!!

Тел. за връзка +359888040900

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки