Деспред 900х100

Търся дворно място с къща Добрич 959В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №8616
Публикувана на 23.06.2017
180 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Работите ли в момента? Отговор – Да.
2. Колко човека бихте живели там?Отговор – 4-ма.
3. Какво сте съгласни да правите и направите в имота? Отговор -Готови сме да се грижим и стопанисваме за имота съвестно и с най-добри намерения.
4. За колко години желаете да го стопанисвате? Отговор – в дългосрочен план.
5. До колко км. от града да е? Отговор – 5-10 км.
6. Колко стаи да има къщата. Отговор – Кухня, две спални, баня, тоалетна.
7. Бихте ли я застраховали? Отговор – Да.
8. Съгласни ли сте собствениците да го ползват понякога? Отговор- Зависи, за какво ще го ползват. Да, защо да не го ползват.
9. Какви гаранции за добрите Ви и сериозни намерения бихте предложили на собственика?Отговор – поддръжка на имота, къщата и ако трябва ще се сключи договор, който договор ще се спазва, ще се узакони пред нотариус.
10. Въобще кои сте вие, някаква обща информация за вас. Отговор- Семейство, което иска да живее нормално, спокойно. Отговорни, стабилни и много амбициозни, старателни и искащи да запазят семейното щастие и да продължат живота си по друг начин, на село.
11. Защо един собственик на къща би предпочел точно вас, а не някой друг Отговор – Защото при срещата си с него, той сам ще се убеди в това, че няма да сгреши в избора си.

 

Здравейте! Търся имот, дворно място с къща  за стопанисване в по-дългосрочен план, в смисъл за живеене на цялото ми семейство, който да се  намира около гр. Добрич, поне на 5-10 км. от града, в близките села.

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки