Деспред 900х100

Предлагам до Свищов

В.Търново,
БЕЗ НАЕМ предлага  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Radka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena Petrova.Yana Kirovavera kirchevaventsislav marinov
Обява №8214
Публикувана на 8.04.2016
1164 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте, търся човек или семейство, което да се грижи или помага за 10 декара селски имоти и 25 декара овощна градина, срещу заплащане. В имота който се намира в с. Вардим до гр.Свощов, има къща с баня, тоалетната е външна, идеята е да се изгради едно устойчиво, екологично чисто и независимо стопанство. Това независимо стопанство трябва да ни осигури не само най-добрата възможна храна, трябва да стане красиво и приятно за живеене и почивка, място за духовно и физическо развитие. Да носи някакви доходи, от реализацията на излишната продукция и от разни мероприятия в него, като туризъм и др. Това стопанство трябва да стане модел, за изграждането на още няколко такива стопанство, едното от които ще е за моето семейство. Образец или учебен център за хора, които искат да изградят такова и да живеят близо, и в хармония с природата.Ще се набляга на овощарство, зеленчукопроизводство, билкарство, животновъдство отпада от програмата, понеже сме тревопасни. Разполагам с голям павилион в Свищов за плодове и зеленчуци, за реализация на продукцията. Къщата не е перфектна, но става за живеене и може да се подобрят много неща ако ви се отдава.

Тел. за връзка в профила ми

 

Местоположение

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни.

Клуб Имот под наем без наем

От 10.10.2018 г. проектът „Имот под наем без наем“ продължава дейността си изцяло на клубни начала.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.


  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ са отличени с емблематичен маркер и ползват специални екстри, които в бъдеще ще се увеличат.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички контакт данни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<