Деспред 900х100

Търся без наем и предлагам помощ в домакинство, София

София,
БЕЗ НАЕМ търси, ПОМОЩ, РАБОТА търси Къща без двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Desislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №16083
Публикувана на 11.05.2018
1248 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте,

казвам се Роза Михалкова и бих желала да си намеря жилище без наем, предпочитам в София-апартамент или къща, или около София с удобен транспорт. Може и стая с помощ в домакинството, или пъддържане на къща или градина. Аз работя от в къщи, но и излизам когато имам работа. Мога да се грижа за пазаруване, готвене или грижа за имот, обичам да се занимавам с градинарство.

Мога да обитавам имота и повече време, това не е проблем за мен. Може да има и повече стаи и по-малко. Съгласна съм собствениците да я ползват понякога.

Аз имам син, който отгледах сама и в момента е студент в УНСС, на 20 г., и живее на общежитие. Желая да си купя апартамент, работя и спестявам и по тази причина бих искала да живея без наем.

Гаранция за мен е, че съм живяла 10 г. под наем и собственика е доволен от мен, но сега ще продава апартамента и аз трябва да си намеря жилище. В момента наемите са доста скъпи и за това ми се иска да намеря имот без наем.

Бихте ме предпочели, защото съм честен човек, обичам домакинска работа и да поддържам дом и градина. Това мога да кажа за мен, ако имате въпроси съм на разположение.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<