Деспред 900х100

Търся, Бургас, ние сме желаните стопани!

БЕЗ НАЕМ търси Апартамент, Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Desislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №9461
Публикувана на 24.03.2018
393 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

 

Здравейте, търся малък апартамент в Бургас,  в който да живея с малкото си дете, все още бебче. Ще бъдем трима аз , мама и то, съкровището ми.

Сериозни, работещи и отговорни хора сме , и двете. Мама работи , и аз работя във фирма и  прaвя преводи.

За да сте спокойни, че ще бъдем изрядни наематели и стопани.
Предлагаме:

  1. Да застраховаме жилището ви, да сключим договор.
  2. Капаро.
  3. Препоръки от наш бивш хазяин, негов телефон за разговор.
  4. Наш приятел и гарант, че сме отговорни.
  5. Защо искаме жилище без наем ? Защото съм сама с детето си. А и обичаме предизвикателствата и много ми харесва инициативата “Имот под наем без наем”! Живеейки без наем ще мога да осигуря на детето си спокойствие, а и на себе си. Средства да поддържаме вашето жилище имаме достатъчно.
  6. Ако проявявате поне малко интерес – за нас ще гарантира създателката на инициативата „Имот под наем без наем“ Ирена Ненчева. А мама е и активен доброволец  и помага активно в групата. Ние сме хора, които се харесваме. Ще ни харесате и вие, е доста е вероятно 🙂

Ще се грижим за жилището ви добре, аз го знам, но вие няма как да го знаете. Ще направим всичко, което поискате за да сте спокоен и вие. За периода ще говорим  допълнително, мечтая за по-дълъг, но зависи от вашето решение в крайна сметка.

Знам, че групата е за село, но знам и че в градовете има свободни апартаменти.

Късмет на мен, на вас, на всички!

 

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<