Деспред 900х100

384А -Търсим си чифт ръце за подкрепа срещу покрив, храна, компания и взаимопомощ

София,
БЕЗ НАЕМ предлага  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №7779
Публикувана на 10.07.2016
779 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте, отдавна разчитаме само на собствените си сили и благодарение на това изградихме семейната ни кравеферма в труден за нас момент. Ето, че имаме възможност да предоставим възможност на някой човек в затруднено положение да дойде и да заживее при нас. Предлагаме покрив, предлагаме храна (и наше производство) и скромна парична помощ (надяваме се и на по-добри дни, за да можем още!) срещу подкрепа в ежедневната ни работа. Имаме около 10 кравички и още толкова телета. Стаята, която предлагаме е към обора. Санитарен възел има в къщата ни, която е наблизо. В стаята има хладилник, легло, гардероб, печка на дърва, посуда, легло и телевизор с кабелна. Селото е с изключителна красива природа, а оборът е в неговия център. Наблизо има смесен магазин. В момента работят 3-ма души, но повече ръчиките – благословени. Обичаме животните и имаме много!

………………

/Позвънено, говорено, чакаме потвърждение от автора на обявата за нейната продължителност във времето. Администратор 5.6.2018/

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<