Деспред 900х100

Търсим помощник в еко общност, заплащане, Перник

БЕЗ НАЕМ предлага, ПОМОЩ, РАБОТА предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №18579
Публикувана на 13.08.2018
2362 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 4000 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 135 кв.м.
Година на построяване - 1985
Стаи - 6
Етажи - 2

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търсим помощник в еднофамилно екологично стопанство, намиращо се в новозараждаща се общност, за работа в градината и строителството, използващи естествени материали – глинени мазилки, дърводелство, таделакт, и др. Предварителен опит плюс, но не задължителен. Работата е на пълен работен врем за топлия сезон, с гъвкаво работно време в село в близост до гр. Радомир на 20 мин с кола от гр. Перник, на 4км от язовир Пчелина. Необходимо е кандидатът да има собствен транспорт, ако не живее при нас. Заплащане според опита.

За повече информация Диана на тел. за контакт:   В профила

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки