Деспред 900х100

Търсим малка градина за обработване около Варна

БЕЗ НАЕМ търси Градина

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Elena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna Ivanova
Обява №19756
Публикувана на 1.02.2019
259 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Със съпруга ми от 10 години живеем в апартамент в широкия център на Варна. Родена съм в малко градче и винаги съм имала зеленчукова и цветна градина. Зададе ли се пролет – става ми мъчно, че няма къде да си посадя нещичко. Търсим малка градина – около половин декар, в село близо до Варна, която да обработваме и да си отглеждаме домашни зеленчуци. Ще ни бъде необходима вода за поливане, която ще заплащаме. Също и някакво малко помещение за съхраняване на градинарски инструменти. Предлагаме поддържане на двора.Привърженици сме на екологичното земеделие и няма да пръскаме с химически препарати.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки