Деспред 900х100

Търсим къща за стопанисване, Русе, Ст.Загора 1126В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №9327
Публикувана на 16.10.2017
190 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте,ние сме семейство с дете на 5 години на 40 и 41,такива родители имаме,без тъща ми,която бе изключителна жена и не е сред нас..че си живеят в големи къщи а ние по квартири.Опитахме да закупим имот през 2008 с кредит,имахме бизнес,закупихме и 2012 с кризата го изгубихме..много мъка ,жена ми и омръзна да живеем в чужди къщи.Ние сме образовани и трудолюбиви….обичаме селото и природата.Бихме искали прилична къща,която впоследствие да закупим,но и да живеем малко спокойно ще е добре.Обичаме чистотата,редът и вярваме,че за едно дете връзката със природата е най-важна.Ние израстнахме помагайки в градини на село,сред реки и поляни.В момента сме в Германия и при добра оферта ще сме благодарни .

Пламен Петков, 015168612776

plpetkov76@abv.bg

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор