Деспред 900х100

Търсим къща за стопанисване Варна1232В

БЕЗ НАЕМ търси  
Обява №9432
Публикувана на 1.03.2018
337 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте!
Търсим къща за стопанисване в близост до град Варна.
Предвид дейността, която смятаме да упражняваме, е желателно къщата да има селскостопански постройки и двор за зеленчукопроизводство.Ако в къщата има вътрешни баня и тоалетна, това ни устройва.
Освен кухня и спалня, се нуждаем от стая за художествено ателие, където да работим, хранилище/склад за картини и книги на фонда,който създаваме. Нуждаем се и от стаи за гости – през лятото, доброволци за дейността; както и художници участващи в летен пленер по живопис,който планираме. А през зимата – за подслон на хора изпаднали в крайна нужда, което е крайната цел на нашата група. Належащо е да имаме интернет достъп.
Какво предлагаме? Постоянна поддръжка на вашия имот, превеждането му в отлично състояние; евентални ремонти; както и най важното – нашето приятелство и нашата признателност; защото ни интересуват преди всичко хората и тяхното уважение и приятелство.
Имота ви ще стопанисвам аз, Росен Пирински – художник на свободна практика, с двама мои колеги, които ще идват да ми помагат денем. В момента се намирам в християнски център “Промяна”, където рисувам, подготвяйки се за летния сезон.
За контакт; rosenpirinski@gmail.com; и тел 0877 108 237
За още информация; вижте групата “Нахранен,подслонен,спасен и Нужен”

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви

<