Деспред 900х100

РЕАЛИЗИРАНА Търсим къща в гр. Елхово или селата Лалково, Маломирово, Раздел, Славейково 537В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina teneva
Обява №8385
Публикувана на 3.09.2016
1740 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте! Ние сме младо семейство с две деца, близнаци, родени през 2016г. Търсим къща в гр. Елхово или в селата Лалково, Маломирово, Раздел, Славейково. Живяли сме в София през последните години, сега искаме да дадем възможност на децата си да живеят на чист въздух, близо до природата и имаме земя до хижа Студено Кладенче в землището на с. Раздел, където се занимаваме с биоземеделие и възстановяване на горски екосистеми. Бихме желали да стопанисваме къщата в следващите няколко години, докато си създадем подходящи условия за живот на нашето парче земя. Ще се радваме ако успеем да намерим скоро подходящия за нас дом – в следващите есенни, зимни или пролетни месеци, но бихме чакали толкова, колкото е необходимо. Онова, което можем да предложим срещу дом без наем е описано в блога ни (нашата страница в интернет – http://linguamore-liebesprache.blogspot.bg/ ), където е информацията за общностния център, който създадохме като семеен проект за бъдещето ни. Съгласни сме собствениците да ползват имота си, когато желаят.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<