Деспред 900х100

Търсим къща под наем около София

БЕЗ НАЕМ търси Къща без двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Irena NenchevaYana KirovaMarinela BashirGalina MarinovaYuliya MilanovaSonya NenkovaDimiter VelitchkovSeverina DimitrovaYana SchmidtMaya DimitrovaAni IvanovaDaniela KolevaKrastinka PetrovaIrina Manushevadesislava dimitrovabilyana simeonovaVesela YanchevaLili VidenovaKolcho KovachevBilyana Simeonova
Обява №16089
Публикувана на 11.05.2018
286 прегледа

Здравейте, ние сме семейство с 2 деца. Търсим къща или вила около София, приблизително до към 15 – 30 км от града. Предпочитаме в планинска, горска местност, но не е задължително… хубавите гледки са за предпочитане. Да има градина, евентуално възможност да се сложи малък парник. Искаме да гледаме овошки и зеленчуци. Ако двора е по – голям, още по – добре. Също ще търся място наблизо да сложа няколко кошера. В зависимост от разстоянието ще живеем постоянно или през почивните дни. Имаме и родители които евентуално ще ни помагат. Имаме транспорт. Имаме финансова възможност да се грижим и да поддържаме имота. Имота трябва да може достатъчно бързо да може да се стегне и да стане пригоден за живеене. Можем да плащаме и неголям наем в зависимост от предлагания имот. Много ще се радвам да разгледам предложенията Ви.
С уважение,
Мартин

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Вашият коментар