Деспред 900х100

Търсим къща и работа на село 931В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №8589
Публикувана на 4.06.2017
393 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Наближава да се пенсионираме. Живеем в апартамент в град, но ни се иска да се преместим на село. Сравнително здрави сме, но не разбираме от земеделие и селско стопанство. Аз бих могла да работя в селото в училище, читалище, библиотека или друго, свързано с култура, литература, туризъм, поддръжка на сайт и реклама. Регионът няма значение, важно е да няма малцинства и престъпност. Не можем да се ангажираме с ремонти, но можем да се грижим за имот, който е достатъчно достъпен /в смисъл, че сме наясно с преобладаващо лошата пътна инфраструктура/ и има ток и вода.

Не сме на години, когато се прави промяна заради самата промяна. Затова моля само за сериозни, обмислени, коректни предложения и само по имейл. zaselo@abv.bg

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Подобни обяви