Деспред 900х100

Търсим къща за семейство близо до Бургас (не по-далече 25 км от Бургас)

Бургас
БЕЗ НАЕМ търси Къща без двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Elena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna Ivanova
Обява №15878
Публикувана на 27.04.2018
785 прегледа
Стаи - 3

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте, уважаеми хора!
Ние сме семейство от Русия (руснаци сме: мъж 43 г., жена 40г. и дъщеря 11г.), живеем в България от 2013г. Имаме лични карти и легално пребиваване в България. В 2018 година вземаме семейно решение, искам да живея в селска къща и да поддържам лично селско стопанство в България. Затова търсим предложения за къща под наем без наем не по-далече 25 км от Бургас, защото дъщеря ни учи в Бургаско училище. Имаме кола. Може да ви взема  за оглед от Бургас или близо до Бургас. Очакваме вашите предложения и съобщения на Вацап или Тел. 0988716323.

С уважение, Никита Токарев
Тел. и Вацап +359-988716323
tourism.profi@gmail.com

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки