Деспред 900х100

Предлагам без наем, и работа с/у заплащане, Видин

Видин,
БЕЗ НАЕМ предлага, ПОМОЩ, РАБОТА предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №9237
Публикувана на 7.08.2017
1244 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Търси се семейство с деца, което е съгласно да се премести за постоянно в Северозападна България, обл. Видин. Ще им бъде осигурена ремонтирана къща, в която да живеят. Селото е малко, близо до главен път, районът е много чист и спокоен, полупланински. Има възможност по тяхно желание да бъдат в къща в близкия малък град (наистина малък), където има училище, детска градина и болница. В замяна семейството ще работи във ферма в селото. Фермата се изгражда, а в случай, че желаят да дойдат по-скоро, може да им бъде осигурена работа в ресторант, включваща и посрещане на туристи. Заб. Ресторантът не е кръчма, а заведение от по-висок клас. Работата е срещу заплащане, с осигуровки.

Весела Николаева

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви