Деспред 900х100

Търси се къща около София за младо семейство, 1288В

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Stojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena Petrova.Yana Kirovavera kirchevaventsislav marinov
Обява №15757
Публикувана на 22.04.2018
314 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Ние сме младо семейство и двамата сме на 30г и чакаме и първото си дете. Търсим къща за минимум 2 годишни цикъла.

От година обсъждаме темата какво жилище да си закупим, дали да е апартамент или къща, но като цяло не сме живели в къща и в по-изолиран район. Поради тази причина, за да вземем решение искаме да поживеем в къща с двор поне за минимум 2 годишни цикъла, за да разберем дали това е за нас.

В случай, че сме наясно и сме ок, със сигурност ще искаме да останем и за по-дълго и да предложим ако собственика желае и откупуване, но това е обект на по-далечно бъдеще и разговори.

Ето и отговори на въпросите:

1. Работите ли в момента? – Да и двамата в гр. София. Съпругата ми работи в ИТ сектора, а аз имам консултантска фирма в сектора на Финансите и застраховането, Бизнес развитие и ИТ. За работата ни е нужна основно стабилна интернет свързаност и проходими пътища, ако се наложи да се отиде в града в снежни условия.

2. Колко човека бихте живели там? – Двама възрастни, бебе на път и куче.
3. Какво сте съгласни да правите и направите в имота? – като цяло грижата на добър сотпанин (поддръжка и ремонти в рамките на разумното, а не основни ремонти и потягане на срутващи се сгради). Поддържание на двора, като при всички положения ще бъде всичко в райграс и цветна градина. Възможно е евентуално да се направи малка лехичка със зеленчуци (но това е евентуално). При всички положения бихме били ок да направим освежителен/козметичен ремонт на помещенията.
4. За колко години желаете да го стопанисвате? – минимален срок 2 години. Средното време в което се задържаме под наем е мин. 4 години. текущото ни място вече сме 7 години.
5. До колко км. от града да е? 30 мин. или 30 км. – по възможност от южна или източна част на София с подход към града: АМ Тракия, Подбалкански и АМ Хемус. Перфектното място за нас би било в подножието на Стара планина без прекосяване на планински проходи за да достигнем до София.
6. Колко стаи да има къщата. – зависи от разположението, но на този етап търсим имот с Хол, кухня, трапезария (при възможност), 2 спални (поне) и една стая за офис/библиотека (при възможност), мазе/склад, вътрешни санитарни възли (задължително).
7. Бихте ли я застраховали? – ДА, задължително, като бенифициент на недвижимото имущество е собственика, но на движимото ние.
8. Съгласни ли сте собствениците да го ползват понякога? – НЕ, предпочитаме независимост през периода на стопанисване, в случай че някой желае да го ползва тогава се губи смисъла на дейстивята ни. Търсим независимост и самостоятелност и място което да чувстваме в нашата крепост.
9. Какви гаранции за добрите Ви и сериозни намерения бихте предложили на собственика? – Задължително договор (това ми е може би ние професионално изкривяне), но той носи най-добре спокойствие на всички като цяло. Можем да внесем гаранционен депозит и/или да плащаме подобаващ за района наем.
10. Въобще кои сте вие, някаква обща информация за вас. – описано е в първите редове, ако някой се интересува от нещо по-специално сме отворени да споделим повече.
11. Защо един собственик на къща би предпочел точно вас, а не някой друг? – Собственици, които търсят младо модерно семейство да се грижи и стопанисва имота им и се чувстват комфортно да се превърне двора в една тревна полянка и поддържана цветна градина в западен стил, както и самата къща да бъде поддържана в този стил може да разчитат на нас.

0885755501 /тел. за контакт/

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни.

Клуб Имот под наем без наем

От 10.10.2018 г. проектът „Имот под наем без наем“ продължава дейността си изцяло на клубни начала.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.


  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ са отличени с емблематичен маркер и ползват специални екстри, които в бъдеще ще се увеличат.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички контакт данни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<