Деспред 900х100

търся къща, за да възродя живота

Видин
БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №18935
Публикувана на 28.09.2018
1467 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте,

За хората, които още не са чели за моите занимания, нека първо да се представя. Казвам се Фреди, аз съм на 33 години и съм израснал в Холандия. Изучавал съм много неща и искам да се развивам в изкуството, музиката, готвенето, пермакултурата, строителство с естествени материали, направи си сам, писането, философията, природната медицина и много повече. За да науча повече от живота, пътувах по света няколко години и работих предимно върху екологични инициативи. Разбрах, че има сериозна необходимост земята да се върне към първоначалното си състояние на рай. Моето верую е обратно към начин на живот, който е свещен, където се разменят ресурси, вместо да се натрупват.

В района на Видин намерих няколко приятели, с които работя за изграждането на пространство за изцеление в уединено място. Ето защо бих искал да намеря къща в тази област, за да живея и обновявам, но съм
отворен и за предложения в други области. По време на моя престой аз ще ви подкрепя като собственик (ци) на къщата по какъвто начин мога и ще съживя мястото с естествени материали, където е необходимо, и ще подобря условията на живот по няколко начина, за предпочитане чрез изкуство и работа със глина и кирпич, отглеждане на пермакултурна градина, може би с няколко животни също и ще осъществявам социалните дейности в района.

Междувременно ще работя върху “TheWayBack”, нестопанска
фондация за Space4Change, която има за цел да финансира и подкрепи основни инфраструктури, които биха помогнали за съживяването на живота в необитаеми места въз основа на концепции за солидарност като това на Без наем.

Очаквам отговор.

С уважение,

Фреди

Meet Frederik Vrijman

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор
<