Деспред 900х100

Скромна двойка търси къща в региона на Стара Загора, 1241В

БЕЗ НАЕМ търси  

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Привет,

Мили хора, радваме се на уникалната възможност да намерим къща в красивата околност на Стара Загора. Нека се представим:

Габи: Винаги съм чувствала, че човечеството е едно голямо семейство и границите са само в умовете ни. Света се променя, чрез нарастващия брой събуждащи се хора. Те осъзнават нуждата от духновно израстване над материалното. След пет години офис работа послушах сърцето си и се впуснах в създаването на изкуство, комбиниращо различни занаяти като плъстена на вълна, шиене, ситопечат, макраме, рисуване, татуиране и къносване. Вдъхновявам се от фолклора и древните символи. Всеки път когато отида в природата, се чувствам при родата и винаги съм мечтала да живея близко до нея на чист въздух.

Фреди: Пораствайки, у мен се появи чувство, е има нещо наследствено грешно в начина ни на живот. Преди четири години реших да напусна така наречената ми родин и да отида в чужбина научавайки за светта.Това ми показа още повече радикалните промени които трябва да осъществим за да осигурим живот за себе си и следващите поколения. Дълбоко съм заинтересован да водя природосъобразен живот и той да се разпространи като гъба, така че повече хора да го осъществят за себе си.

Освен поемане на разходите за изразходваната от нас енергия, бихме искали да помогнем на собтвениците с неща, които искат да видят в имота си. Главната причина да живеем под наем без наем е, че ще търсим земя в близост, където да експериментираме със създаването на малка еко къщичка от местни материали. Мотивирани сме да развием пермакултура*, чрез градина от зеленчуци, цветя, пчели, дървета, и други разновидни форми на живот, чрез които да създадем обществено-подкрепяща се агрокултура. Да запазим колкото се може повече за живота на бъдещите поколения.

Плановете ни за близкото бъдеще е да възродим живота си, както и този на други, които живеят или искат да заживеят в бългаското село. В това отношение ще търсим и помогнем за началото на социален център (разбира се на друго място от наетата къща), в който да бъдат организирани дейности, работилнци и събития. Място в което да обменяме информация, ресурси и идеи за съживяването на местноста. Наблягайки на споделяща атмосфера, бихме искали да привлечем хора от местността за да създадем заедно тези събития, базирани на солидарнa икономика. Мислете за дейности като: споделяне на идеи, храна, обществено поддържащо се земеделие, направи-си-сам практики, споделяне на инструменти, занаяти, всякакъв вид изкуства, акции за изчистване на района, засаждане на дръвчета, отказване и преизползване на пластмаса, огранизиране на библиотека, обмяна на местни зелечуци и билки, създаване на обществени овощни градини, игрища, детска градина, селско стопанство, грижа за дивата природа и още…

Очакваме с нетърпение да чуем от вас.

Фреди и Габи

 

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви