Деспред 900х100

Семейство търси къща до София

София,
БЕЗ НАЕМ търси Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Maya LazarovaAnna BozhinovaMargarita BonacoMaya GidovaDopaStojan PeltechkiRadka DimitrovaNikolay KolevNikolai Zaitsevnadezdha zhivovaSnejana StancevaPlamen PetkovElena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP Filev
Обява №7743
Публикувана на 18.04.2016
150 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте приятели! Ние сме семейство Българи от София. В момента живеем под наем в една гарсониера, но едвам свързваме двата края, защото сега само съпругът ми работи. Аз съм на 40г., а мъжа ми е на 44г. и имаме една дъщеря на 16г., също така имаме и едно добричко куче и шест котенца. От доста време обикаляме и си търсим къща в близост до София и по-точно селата в близост до квартал Младост, защото детето учи там, но до момента попадаме само на изоставени къщи на които не можем да открием собствениците. За нас не е важно колко ще е голяма къщата, а да има двор в който да можем да си садим плодове и зеленчуци, както и евентуално да си отглеждаме някоя кокошчица. Ако пък има възрастни хора, който си живеят там, ние с радост ще се грижим за тях и ще им помагаме. И тримата сме работливи и сръчни хора, дори от известно време си купуваме семена за разсади, че като се намери къща да започнем с облагородяването на двора. Искрено се надяваме да се намерят хора който биха ни предоставили тази възможност. За връзка с мен може да се обаждате на дадения в профила тел. номер

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки

Подобни обяви