Деспред 900х100

Търсим близо до Плевен 958С

БЕЗ НАЕМ търси  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №8617
Публикувана на 23.06.2017
203 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Привет на вас хора, които от обич и грижа за вашата селска къща, сте възприели като евентуална възможност намирането на съвестни хора за да я доверите за стопанисване!

ТЪРСИМ без наем :

Необгрижена  селска къща най-много до 15-20 км отдалечена от гр.Плевен. В максимална близост до града. Бихме живели в нея целогодишно, най-малко за период от 3 г. /а може и повече/ ако нещата се развиват по договорените между нас правила и взаимни условия. Приемаме идеята собственикът да дойде на гости понякога за кратко  и да има своя стая. Но не бихме желали да живеем с усещането, че не сме сами в къщата. Разбираме и се  съгласяваме той да наглежда собствения си имот. Не държим на детска градина в селото. Ако има нужда от ремонт на под, покрив или други сериозни неща, бихме го направили с материали осигурени от самия собственик, мъжът ми е строител. Предлагаме трудът си, но не и материали. Съгласни сме да прехвърлите партидите за ток и вода на наше име за периода в който живеем там. Съгласни сме да застраховаме къщата ,  до 100 лв. на година. Ние нямаме средства да си закупим къща на село, но имаме средства да поддържаме такава. Ако няма баня в къщата – ще изградим. Имаме нужда от не по-малко от 3 стаи, ние сме трима, имаме дете.

ЗА НАС

Ние сме младо българско семейство около 30 годишни  с  1 дете. Работила съм маркетинг, харесвам  да спя на палатка, обичам да пътувам, забавлявам се като правя маникюр на приятелки, разтоварващо ме хоби. Средно образование, имам общителен характер и дааа… чувство за хумор. Обожавам да чета книги! Интересувам се от психология и чета ли, чета такава литература. Имам опит в гледане на зеленчукова градина, родителите ни са на село и в неделите сме при тях и работим в градината там. Живяла съм 10 г. на село, познавам живота в него – и радостите и трудностите. Освен, че искам да живея на село, има и още една причина да бързам да го направя – детето ми има астма. Живели сме на квартира, бих ви дала тел. на бивш наш хазяин, но нямам такъв номер техен. Не съм допускала, че би ми потрябвал и не съм го запазила. Ние сме трудолюбиви, гарантираме за това, дори детето ни помага в градината. И отговорни хора, стараем се да не оставяме зад себе си неща от които бихме се срамували.

Бих била много щастлива … като майка …. ако ми позвъните на тел. 0878836848, Ева  и  ми дадете възможност да Ви се представя лично.

Бъдете щастливи! И ние също!

Поздрав от нас!

0878836848, Евелина

……………………………………………………………………………………….

 

АДМИН „Без наем”

Приятна, спокойна, отзивчива жена, способна да води делови разговор и да се съобразява с препоръки и напътствия, сърдечна … В мен остана много добро усещане от разговора с нея. Желая успех на семейството!

Данни за контакт

Авторът на обявата е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор