Деспред 900х100

Самотен баща търси къща в Габрово

БЕЗ НАЕМ търси Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Elena PetrovaYana Kirovavera kirchevaventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna Ivanova
Обява №19921
Публикувана на 13.03.2019
428 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Здравейте! Самотен баща съм, с 4 деца и куче, като 3 от децата ми живеят с мен. В момента живеем на свободен наем, но колкото повече растат децата, толкова повече не стигат средствата и наемите започват да ни тежат. Пускал съм молба за общинско жилище, но не се водя настойник на децата и ми дават боксониера, което с две момичета и едно момче не ме устройва.
Искаме с децата да си намерим къща в Габрово или селата около Габрово, където най-после да намерим малко спокойствие.
Сега лятото работя в строителството, а зимата поставям климатици.
Ако някой ни се довери, мога да постегна къщата, но поне за сега ще е само с труд. Пари за материали няма да мога да отделя в момента.

Тел: 0884095888 за връзка

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки
<