Деспред 900х100

Само за ценители на природата и старите къщи! обл. Благоевград

БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Desislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №19805
Публикувана на 7.02.2019
1753 прегледа

Анкети към автора на обявата

Попълнена анкета "Предлага без/под наем"

Описание и информация

Здравейте съидейници!
Предлагам едно чудесно и спокойно място сред природата, далеч от града. С чудесен изглед към Рила и Пирин. Подходящо е за отдих, гледане на животни,занаятчийска дейност , селски туризъм и каквото ви душа иска още.
Предлагам две къщи на село, на 20 километра от Благоевград.
Къщите са на 50 метра една от друга!
Едната къща е строена 1967 г., 60 квадратни метра, на 1 етаж , отдолу е зимник, състои се от 3 стаи. Тя е на баща ми, Само аз и той сме собственици.
Другата е на около 150 години, около 100 квадратни метра, и е на 2 етажа, долния етаж е зимник,и е изцяло с каменен зид . Състои се от 4 стаи и голям коридор. Тя е на дядо ми, Аз , баща ми и сестра му сме собственици, всички сме съгласни.
Към къщите има бунар, ток до къщите,14 декара двор и поляни, 2 плевни. Състоянието на къщите са за много ремонт,бяха ограбени преди години, има паднали части от покрива и стена. Оскубана ел.инсталация . Може и ние да съдействаме за някои неща и някои мебели, които спасихме. Наблизо има водоем, границата с Македония е на 2 километра. Пътя от центъра на селото до къщите е черен около 2 километра. В радиус 2 километра няма хора,които живеят. Така , че спокойствието ви е гарантирано!
Бих се радвала някой с мерак да възобнови тази красота и това уникално място!
Ирина Ролева

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор