Деспред 900х100

Предлагаме живот сред природата, обл. Варна

БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №19318
Публикувана на 26.10.2018
4782 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 11000 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 213 кв.м.
Година на построяване - 2005
Стаи - 3
Етажи - 1

Анкети към автора на обявата

Попълнена анкета "Предлага без/под наем"

Описание и информация

Предлагам живот сред природата. Далеч от шума и мръсния въздух на града. На 70 км от Варна. Място за творчество и релакс, с минерална вода от собствен сондаж. Наоколо е дъбова гора и овощни градини. Най-близкото село е на 4 км. Магазини, транспорт и други екстри на 10 км. Има интернет и телевизия. В района постоянно обитаеми са 5-6 къщи. Имота е 11 декара с две къщи и басейн. Двора никога не е торен или пръскан с химикали и изкуствени торове. Има орехи, лешници, диви круши ,джанки и засадени още кайсии, ябълки, череши, смокини.. Оформено е място за зеленчукова градина, но голяма част от двора е подивяла. Къщите са построени само от камък, тухла и дърво, с всички удобства. Двора е ограден и пази голямо куче.
За поддръжката на всичко това трябва желание ,умения и работа.
Двора има нужда от косене, овошките от грижи. Къщите , басейна, инсталациите-вътрешни ,външни имат нужда от поддръжка.
На който (които) иска(искат) и може да сподели грижите за имота предоставям малката къща за живеене . Тя има две спални с баня , голяма стая кухня- дневна с веранда и навес с огнище и пещ. Отоплява се с печка на дърва или електрически уреди.

Контакт на имейл natalia.panadesign@gmail.com

………

Член съм в Клуб “Имот под наем без наем”

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Сайт Конструктор
Онлайн застраховки