Деспред 900х100

ПРЕДЛАГАМЕ НАШИТЕ КЪЩИ с дворове, градини и ниви БЕЗ НАЕМ в село в община ПОПОВО на БЪЛГАРИ за живееене

Търговище,
БЕЗ НАЕМ предлага  

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

Vesela YanchevaLili VidenovaKolcho KovachevBilyana SimeonovaNadiana KostovaElka VelevaGalina MarinovaGalina MarinovaAleksandra KozinarovaMilena NikolovaMariya LatinovaAlexey DimovJulieta SofranovaStojan PeltechkiStojan PeltechkiTanya ZhelevaNadia DimovaMiroslav PopovElena KirilovaMargarita Bonatco
Обява №9471
Публикувана на 1.04.2018
969 прегледа

Анкета към автора на обявата

Няма попълнени анкети от автора на обяватаНяма попълнени анкети от автора на обявата

Описание и информация

Предлагаме къщите, които имаме от нашите майки и бащи и в които сме отраснали и живели и ние, с големи дворове, овощни градини и ниви, в свидното ни китно село на 12 км от община ПОПОВО за живеене без наем на българи, респ. и бесарабски българи, с които бихме заселили нашето село. Селото е подходящо за пенсионери, които биха си произвеждали там зеленчуци и плодове. Къщите са двуетажни, стари, всички с ток и вода.

 

Николова

 

Коментари

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор