Деспред 900х100

РЕАЛИЗИРАНА ОБЯВА Предлагаме къща в село, град Дряново срещу стопанисване, В. Търново

БЕЗ НАЕМ предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

ventsislav marinovMariam ArmenakianVentsislav AnanievJeni StoianovaFILIP FilevDesislava Ivanovatsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes Adem
Обява №18385
Публикувана на 18.07.2018
1896 прегледа
Обща площ (в кв.м.) - 2000 кв.м.
Застроена площ (в кв.м.) - 300 кв.м.
Година на построяване - 1923
Стаи - 5
Етажи - 2
Пристройки - 2

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Къщата има тоалетна с баня на приземния ет. и тоалетна в една от стаите на втория. Правили сме ремонт преди години, единствено не сме сменяли дограмите. Долу има стая с 2 легла и кухня, горе 3 стаи. Има и тавам, но той става само за складиране на стари вещи. Двора е много голям, има сайвант и продължава доста надолу (НЕ Е СТРЪМНО, НАПРОТИВ). Септичната яма е огромна. Очакваме работливо българско семейство, което да се състои от мъж, жена и за предпочитане без деца. Дворът в момента е джунгла. Очакваме всичко да се поддържа, сметките да се плащат ВСЕКИ месец и по възможност втория етаж да не се ползва, само да се почиства веднъж на две-три седмици. Може да идваме там веднъж годишно лятото или есента за няколко дни (аз , Мама и Татко). В къщата няма какво сериозно да ремонтирате, но преди да влезете ще трябва да организирате ОСНОВНО почистване. Водата в банята е на бойлер, почти не е ползван и е доста добре изпълнена. Има възможност за развитие на мини стопанство. Има и място за поне 2 автомобила (един зад друг). Последна къща в селото, сега сигурно имам най-много 15 постоянни обитатели, но лятото се понапълва. Ту някой отвори Кръчма/заведение, ту няма. В Дряново има и гара, и болница, и всичко, което се очаква от един град. Наем в пари не искаме, но държим на образцово поддържане, да сте склонни да ни приемате като семейство веднъж годишно, а ако дойде и брат ми от Словения с жена си и двете си деца ще бъдем 5 възрастни и две деца. Повтарям, това е само хипотетично и ако се случва ще бъде веднъж в годината за няколко дена. Природата е прекрасна, отоплението разбира се е на дърва или пелети (ако решите да го правите по друг начин едва ли ще бъде проблем. Ако сте болни пенсионери с пенсии около 250-300 лева, местите се от място на място по веднъж или два пъти на година, въобще ако доходите ви не позволяват да живеете в къща, където НИКОЙ няма да ви безпокои и ще можете да отглеждате доста от храната си, то МОЛЯ, не се обаждайте. Защо да губите вашето време, а покрай него и нашето? С Уважение – Евгени

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор