Деспред 900х100

Предлагаме имот без наем и работа, близо до Бургас

Бургас, в района на Бургаско езеро Вая
БЕЗ НАЕМ предлага, ПОМОЩ, РАБОТА предлага Къща с двор

Ще се радваме на Вашата подкрепа със SMS

Тази обява достига до Вас благодарение на положения труд и отделеното лично време на екипа на Имот под наем без наем. Ще се радваме на Вашата подкрепа, за да развиваме инициативата и занапред. Подкрепете ни и Вашето име ще бъде публикувано в нашия сайт. Изпратете SMS на номер 1092 с текст smsbeznaem и вашите две имена на латиница. Цена - 2.40 лева.

Благодарим на:

tsvetelina tenevamaya atanasovaNadezhda DimitrovaL VarsDimitriq AtanasovaAnna IvanovaDanail GeorgievYana SchmidtFiydes AdemDimitrina DimitrovaIvo Danovvirjinia mirova
Обява №19080
Публикувана на 15.10.2018
3182 прегледа

Анкети към автора на обявата

Няма попълнени анкети

Описание и информация

Дружество Хай Мед Тех ЕООД търси семейство или двойка за целогодишно живеене и поддръжка на имот със стопанство в близост до гр. Бургас, Бургаско езеро Вая.
Идеалните кандидати трябва да имат желание да живеят сред природата, да предпочитат спокойствието и чистотата на живота на село, да са свързани със земята, растенията, животните.
Живеене – Предлагаме настаняване в къща на самия обект.
Работа – Гледане на домашни животни – коне, понита, крави, бивол, кокошки, прасета, пуйки и др., зеленчукова и овощна градина. Поддържане на общата чистота и домакинството, извършване на ежедневните дейности по обслужване на стопанството.
Заплащане – 800 лева месечно на човек.
Имот – Имотът представлява рибовъдно стопанство, на територията на което са изградени животновъден обект, пчелин и обособени зеленчукови, овошни и озеленени площи.
Идеалните кандидати са тези, които желаят да се откъснат от стреса и шума на големия град, имат отворено сърце и очи за красотата на природата и позитивно отношение към труда. Търсим енергични, положителни и грижливи личности, с дългосрочен ангажимент. Опитът в селското стопанство е предимство.
Каним заинтересованите кандидати да изпратят информация за себе си на имейла и телефона даден в профила ни.

Данни за контакт

Авторът на обявата не е клуб член!
(още информация)
Всички данни за контакт с авторите на обявите в сайта са видими само за членове на Клуб „Имот под наем без наем“.
За да имате достъп до данните за контакт с авторите на обявите впишете се в системата ни и попълнете формата ни за членство. Ако не желаете членство, може да ползвате опция временен гост с достъп до данни чрез изпращане на СМС. Стойността на SMS е 4.80 лв. крайна цена. Валидността на статус временен гост е 7 дни от момента на изпращането на SMS-а. След вписването в системата под обявите ще видите номер и код за изпращане на СМС, който е уникален за всеки посетител.

КОНТАКТ с авторите на обявите в сайта имат единствено членовете на клуба. Изберете опция за членство.

  • Членство в клуба на абонамент 6 месеца – 30 лв. или 1 година – 50 лв. (още информация)
  • Членовете на Клуб „Имот под наем без наем“ се обслужват персонално.
  • Всеки регистриран потребител може да е временен гост на клуба ни, като изпрати SMS с валидност 7 дни.
  • Стойността на един SMS е 4.80 лв. крайна цена. Със един изпратен SMS ще имате достъп до всички обяви и контакт данни за 7 дни.

Онлайн застраховки
Сайт Конструктор

Подобни обяви

<